Τι είναι το Pilates

Η μέθοδος Pilates, αναπτύχθηκε πριν από 70 χρόνια, στην Αμερική, από τον Joseph H. Pilates, ο οποίος γνωρίζοντας σε βάθος την ανθρώπινη φυσιολογία, θέλησε να δημιουργήσει ένα ποιοτικό και ολοκληρωμένο τρόπο άσκησης. Για το σκοπό αυτό, συνδύασε βασικές αρχές της γιόγκα και άλλων παραδοσιακών μεθόδων άσκησης που προέρχονται από τις ανατολικές φιλοσοφίες, με τη δυναμική μεταγενέστερων δυτικών μεθόδων.

Τα αποτελέσματα του Pilates

Το Pilates μπορεί να βοηθήσει στην οικοδόμηση ευελιξίας, μυϊκής δύναμης και αντοχής στα πόδια, τους κοιλιακούς , τα χέρια , τους γοφούς , και πίσω. Δίνει έμφαση στη σπονδυλική στήλη και στην ευθυγράμμιση της πυέλου, στην αναπνοή, και στην ανάπτυξη ενός ισχυρού πυρήνα ή κέντρου, καθώς και στη βελτίωση του συντονισμού και της ισορροπίας. Το σύστημα Pilates επιτρέπει διαφορετικές ασκήσεις που μπορούν να τροποποιηθούν σε σειρά δυσκολίας από την αρχή μέχρι το προχωρημένο στάδιο.
Η ανθρώπινη σπονδυλική στήλη αποτελείται από μια σύνθετη αλυσίδα των συνδέσμων, των οστών, των μυών και μεταξύ των σπονδυλικών δίσκων που απαιτείται να είναι τόσο σταθερό και ευέλικτο. Οι φυσικές καμπύλες της σπονδυλικής στήλης(αυχενική και οσφυϊκή) είναι αλληλένδετες και ενώ κάθε καμπύλη υποστηρίζει την άλλη, οποιαδήποτε απόκλιση μπορεί επίσης να επηρεάσει την άλλη. Στο Pilates ο στόχος σχεδόν καθ ‘όλη την διάρκεια της άσκηση είναι να διατηρήσει αυτές τις φυσικές καμπύλες και να δημιουργήσει μια ουδέτερη θέση για κάθε άρθρωση που είναι κοντά στη βέλτιστη ευθυγράμμιση της.

“Γιατί όλα τα διαμορφώνουν οι Personal Trainers μας”

Η φιλοσοφία

Καταξιωμένοι personal trainers (απόφοιτοι του ΤΕΦΑΑ) στο χώρο του fitness είναι έτοιμοι να σε βοηθήσουν να πετύχεις τους στόχους σου. Η δική μας προσπάθεια εκμάθησης φιλοσοφίας και ασκήσεων της μεθόδου Pilates μας καθιστά ικανούς και απόλυτα καταρτισμένους στη σωστή μετάδοση της.

“Ότι χρειάζεται το σώμα σου είναι εδώ”

Τι Πρέπει Να Κάνετε

Το μόνο που χρειάζεται είναι να έρθετε να διαπιστώσετε και μόνοι σας πως στο Fitness Training έχουμε ένα καταπληκτικό σύστημα προπόνησης και άσκησης στο Pilates. Τα τμήματα έχουν συνήθως max μέχρι 6 άτομα για να έχουμε τα καλύτερα αποτελέσματα. Όποιος κι αν είναι ο στόχος σου έχουμε την λύση εδώ.

Συνδεθείτε στην παρέα μας! 

Bigger.Faster.Stronger

Fitness Training

ΕΠΙΛΟΓΗ

2 + 12 =

Αλλαξε το σωμα σου

Στόχος μας είναι η παροχή υψηλού επιπέδου υπηρεσιών.

Για εμάς η γυμναστική είναι τρόπος ζωής.

ΚΑΝΕ 1 FREE ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ

ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΑ FITNESSTRAINING - BEST GYMS
© Created by Spiral Mango - All Rights Reserved Fitnesstraining