Classes & Programs

Γυμναστήριο ΜΑΡΟΥΣΙ

Personal Training

Οι τρόποι προπόνησης και άσκησης ποικίλουν για το κάθε άτομο, έτσι λοιπόν ο προσωπικός γυμναστής πολλές φορές δείχνει να είναι απαραίτητος για να καθοδηγήσει τον ασκούμενο.

Δες ΕΔΩ για το Personal Training

Group Training

Μετά από πολλές προπονητικές ώρες δημιουργήσαμε τα κατάλληλα groups. Αυτά που κατά την γνώμη μας είναι πιο αποδοτικά στους ασκούμενους. Το FTS είναι ένα σύστημα με ασκήσεις TRX, CrossFit, Spinning και στοιχεία από Pilates για όλα τα επίπεδα ασκούμενων.

Δες ΕΔΩ για το Group Training

Pilates Mat & Reformer

Το πιλάτες ήρθε στην Ελλάδα και έχει κλέψει καρδιές. Πράγμα απολύτως λογικό αφού επικεντρώνεται στον κορμό και πιο συγκεκριμένα στην περιοχή της κοιλιάς και την μέσης. Πολύς κόσμος βλέπει τα οφέλη κατευθείαν από τις πρώτες εβδομάδες προπόνησης. Ξεκινήστε τώρα Πιλάτες Mat και pilates reformer στα FT.

OPEN GYM

Εκτός από τις ιδιαίτερες προπόνησεις μας στα fitness classes και group training πιστεύουμε πως είναι θετικό να έχουμε το γυμναστήριο ελεύθερο για να αξασκείστε ακόμα περισσότερο τον ελεύθερο χρόνο σας.

Μάθε περισσότερα για το Open Gym

100%
TRAINING POWER

PERSONAL TRAINING.

Η γυμναστική είναι για όλους. Δεν έχει σημασία αν είσαι αθλητικός ή δεν έχεις ασχοληθεί με την γυμναστική, μέσα από την προσωπική προπόνηση θα σε βοηθήσουμε να ανέβεις ένα σκαλοπάτι περισσότερο από ότι θα προσπαθούσες χωρίς την βοήθεια κάποιου έμπειρου προσωπικού γυμναστή.

ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟ ΜΑΡΟΥΣΙ: ΧΡΗΣΤΟΣ ΚΟΥΝΤΟΥΡΙΩΤΗΣ

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ.

Τα προγραμματα στο γυμναστήριο Μαρούσι έχουν ως σκοπό να ενδυναμώσουν το σώμα και να βοηθήσουν να πετύχετε τους στόχους σας. Στις προπονήσεις μας ξεχωρίζουν με νέες προπονητικές μεθόδους. Στα γυμναστήρια Fitness Training θα βρεις TRX, CrossFit αλλά και καταρτισμένους personal trainers με ξεχωριστά και ευχάριστα ασκησιολόγια.

Group Training

Το Fitness Training δημιουργήθηκε ώστε να βοηθήσει τους ασκούμενους να πετύχουν τους στόχους τους, με τον ιδιαίτερο τρόπο που γνωρίζουμε εμείς. Το FTS είναι ένα σύστημα προπονητικών μεθόδων που περιέχει μισή προπονητική ώρα αερόβια άσκηση και μισή προπόνηση για ενδυνάμωση σώματος. Οι Γυμναστές μας έχουν εξειδικευτεί ώστε να μπορούν να ανταπεξέρχονται σε κάθε κατάσταση.

Μάθε περισσότερα για το Group Training

  pilates reformer ΜΑΡΟΥΣΙ

  Η μέθοδος πιλάτες βοηθήσει στην οικοδόμηση ευελιξίας, μυϊκής δύναμης και αντοχής στα πόδια, τους κοιλιακούς, τα χέρια, τους γοφούς, και το πίσω μέρος της πλάτης. Δεν είναι τυχαίο που τo pilates συστήνεται από πολλούς γιατρούς.

  Μάθε περισσότερα για το pilates reformer

  Open Gym

  Εκτός από τις ιδιαίτερες προπόνησεις μας στα fitness classes και group training πιστεύουμε πως είναι θετικό να έχουμε το γυμναστήριο ελεύθερο για να αξασκείστε ακόμα περισσότερο τον ελεύθερο χρόνο σας.

  Μάθε περισσότερα για το Open Gym

  Διατροφή.

  Η διατροφή θεωρείται ένα από τα σημαντικά πράγματα που πρέπει να προσέχουμε, ώστε να βλέπουμε πιο γρήγορα αποτελέσματα στο σώμα μας. Διατροφή δεν σημαίνει απόλυτα δίαιτα, αλλά η κατανάλωση υγιεινων γευμάτων. Ένα σώμα χρειάζεται ενέργεια ανάλογη με την δραστηριότητα του ασκούμενου. Γι ‘αυτό δίνουμε ξεχωριστή βαρύτητα στον τρόπο που πρέπει να τρεφόμαστε.

  Προπονητικά Στάδια

  Το γυμναστήριο Μαρούσι είναι έτοιμο να σε βοηθήσει ώστε να υλοποιήσεις κάθε προπονητικό στόχο που έχεις. Οι προπονητές μας έχουν τις γνώσεις και την εμπειρία για να σας λύσουν οποιαδήποτε απορία.

  ✔️Απώλεια σωματικού λίπους
  ✔️Ενεργοποίησε τον Μεταβολισμό σου
  ✔️Μυϊκή ανάπτυξη & προσαρμογή
  ✔️Καύση τοπικού λίπους
  ✔️Αντιμετώπιση πόνων σε αυχένα, μέση και γόνατα
  ✔️Σύσφιξη - Γράμμωση - Ενδυνάμωση
  ✔️Φτιάξε υγιές σώμα χωρίς πόνους
  ✔️Καταπολέμηση άγχους και στρες
  ✔️Καλύτερη φυσική κατάσταση
  ✔️Βελτίωση ελαστικότητας

  Συνδεθείτε στην παρέα μας! 

  Bigger.Faster.Stronger

  Fitness Training

  ΕΠΙΛΟΓΗ

  8 + 11 =

  Αλλαξε το σωμα σου

  Στόχος μας είναι η παροχή υψηλού επιπέδου υπηρεσιών.

  Για εμάς η γυμναστική είναι τρόπος ζωής.

  ΚΑΝΕ 1 FREE ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ

  ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΑ FITNESSTRAINING - BEST GYMS
  © Created by Spiral Mango - All Rights Reserved Fitnesstraining