Bigger.Faster.Stronger

Personal Trainer

ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΑ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ FT

100%
TRAINING POWER

Άσκηση με Personal Trainer.

Ένας προσωπικός γυμναστής θεωρείται επαγγελματίας στον τομέα της φυσικής κατάστασης και της άσκησης. Οι γνώσεις που πρέπει να διαθέτει συνήθως περιλαμβάνουν την εκπαιδευση ασκούμενων μέσω προπονητικών μεθόδων (π.χ. Pilates, TRX, Crossfit), την αποκατάσταση τραυματισμων και την ενδυνάμωση επαγγελματιών αθλητών.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗΣ

Η φυσικής κατάσταση ενός ατόμου βασίζεται σε τρία (3) χαρακτηριστικά την διατροφή, την ορθή σωματοδομή και την κινητική βελτίωση.  Το μεγάλο θέμα που έχει προβληματίσει γυμναστές και ασκούμενους είναι πως ο κλάδος της επιστήμης φυσικής αγωγής είναι “θολός”, καθώς οι πολλές διαφορετικές πιστοποιήσεις personal trainer δημιουργούν μια συγχυση στο κοινό. Γι ‘αυτό οι προπονητες στο Fitness Training προετοιμάζονται ώστε να μπορούν να ανταπεξέλθουν στις παρακάτω βασικές προπονητικές κατηγορίες.

PERSONAL TRAINING

H γυμναστική με προσωπικό γυμναστή είναι σίγουρα ένας από τους πιο αποτελεσματικούς τρόπους ώστε να πετύχετε τους στόχους σας! Μπορείτε να κάνετε την άσκηση με διασκεδαστικό τρόπο, ενώ θα έχετε καθοδήγηση από έναν personal trainer. Δείτε όλες τις νέες προπονητικές τάσης όπως TRX, Cross Fit, Pilates Reformer, Spinning και πολλές ακόμα, ενώ όσο κάνετε προπόνηση θα βρείτε το στυλ άσκησης που σας ταιριάζει περισσότερο.

ΔΕΣ ΕΔΩ για το Personal Training

Online PERSONAL

Ήρθε η στιγμή να έχεις κι εσύ τον δικό σου personal trainer! Τα γυμναστήρια Fitness Training έχουν δώσει νέο προπονητικό “αέρα” και διαδυκτιακά! Στόχος μας είναι να βοηθήσουμε ασκούμενους σε όλη την Ελλάδα να πετύχουν τους προπονητικούς στόχους τους. Επέλεξε Υπηρεσία: TRX, CrossFit, Pilates ή Yoga και επικοινώνησε μαζί μας.

ΔΕΣ ΕΔΩ για Online Training

SEMI PERSONAL

Σας αρέσει το Functional Training, το TRX, το CrossFit και τα ελεύθερα βάρη;  Το Fitness Training System (FTS) είναι αυτό που ταιριάζει σε σας! Ασκήσεις ενδυνάμωσης μαζί με αερόβια προπόνηση συνδυάζονται αρμονικά, ώστε να πετύχετε τα μέγιστα αποτελέματα. Πάντα με βάση τις ανάγκες σας αλλά και την φυσική κατάσταση, φτιάχνουμε το καλύτερο πρόγραμμα για εσάς.

ΔΕΣ ΕΔΩ για Semi Personal

Ο Personal Trainer μου

Προπονήσου με personal trainer

Κάθε ασκούμενος έχει διαφορετικές ανάγκες, καθώς κάθε σώμα είναι διαφορετικό. Ένας καταρτισμένος γυμναστής έχει την γνώση και την εμπειρία να ανταποκρίνεται σε κάθε περίπτωση. Αυτό είναι ένα από τα πιο βασικά στοιχεία που πρέπει να γνωρίζει ο ασκούμενος, όταν ρωτάει πληροφορίες στο γυμναστήριο.

Προσωπικός Γυμναστής

Ο personal trainer πρέπει να έχει κάποια βασικά χαρακτηρηστικά, ώστε ο ασκούμενος να γνωρίζει που “αφήνει” το σώμα του. Η προπόνηση με πιστοποιημένο γυμναστή είναι πολύ σημαντική, ενώ η εμπειρία του προπονητή έχει ακόμα μία μεγάλη σημασία.

personal training

Personal Training

Οι επαγγελματίες φυσικής αγωγής πρέπει να παρακολουθούν τους ασκούμενους στα προγράμματα άσκησης, να αξιολογούν τα στοιχεία φυσικής κατάστασης, να δημιουργούν/ενημερώνουν της άσκησης για τη βελτίωση των προσωπικών στόχων. Ακόμα να βοηθούν τον κόσμο με συγκεκριμένες ή χρόνιες καταστάσεις υγείας. Να προσαρμόζουν νέες προπονητικές μεθόδους που συμβάλλουν στην βελτίωση της φόρμας, την απόδοση και τη την επίτευξη των προσωπικών στόχων.

Ο Personal Trainer πρέπει να είναι υπομονετικός και οργανωτικός. Να ξέρει πως να διαχειρίζεται τον χρόνο της προπόνησης και να έχει καλές διαπροσωπικές δεξιότητες, 

Οι πιστοποιημένοι γυμναστές φυσικής κατάστασης πρέπει να παραμένουν ενημερωμένοι για νέες πιστοποιήσεις, πριν εκπαιδεύσουν σε συγκεκριμένα κέντρα υγείας και γυμναστήρια.

Οι προσωπικοί γυμναστές οφείλουν να γνωρίζουν κινησιολογία και ανατομία σώματος προτού αποφασίσουν να χρησιμοποιήσουν τις γνώσεις τους στο ευρύ κοινό.

Προπονητικά Στάδια

Κάθε προπονητικό πλάνο πρέπει να έχει μία αρχή και ένα τέλος. Ήρθε η στιγμή να βάλετε στόχους και εμείς είμαστε έτοιμοι να σας βοηθήσουμε για να τους πετύχετε.

PREPARATION - Στάδιο 1

Η βάση της άσκησης ξεκινάει απο τα σωστά θεμέλια. Ο περσοναλ τρεινερ πρέπει να στοχεύει ώστε να εξελίσσεστε γυμναστηριακά αλλά παράλληλα να αντιλαμβάνεται τις ανάγκες σας. Αναμένει βελτίωση στην συνολική ευεξία.

PERSONALIZATION - Στάδιο 2

Ο personal trainer δημιουργει ένα προπονητικό πλάνο ξεχωριστό για κάθε ασκούμενο-αθλητή. Ο εκπαιδευτής είναι υπεύθυνος για τον έλεγχο και τον συντονισμό των ασκήσεων αλλά και τον τρόπο βελτίωσης τους.

EVOLUTION - Στάδιο 3

Μετά την  προετοιμασία του προγράμματος, έρχονται τα επόμενο βήματα που βασίζονται στην προσαρμογή του ασκούμενου. Όσο και καλό να είναι ένα πρόγρμμα στην πράξη μπορεί να έχει σημαντικά κένα, καθώς ο κάθε σωματότυπος είναι διαφορετικός. Η ενεργοποίηση του μεταβολισμού, της κινητικής αλυσίδας και παράλληλα η προσοχή στους τραυματισμούς είναι αρκετά σημαντικά σε αυτό το στάδιο.

BALANCE - Στάδιο 4

Ο γυμναστής εκτός από ασκήσεις δύναμης, απώλειας βάρους και αποκατάστασης, πρέπει να γνωρίζει και αρκετά καλά κάποια διατροφικά θέματα. Προφανώς και οι διατροφολόγοι έχουν τον πρώτο λόγο στα θέματα διατροφής, όμως ένας personal trainer πρέπει να γνωρίζει όλες τις βάσεις της διατροφικής αλυσίδας ώστε να έχει την απαραίτητη γνώσει στις ερωτήσεις και απορίες των ασκούμενων.

LIFESTYLE - Στάδιο 5

Αφού περάσουμε με επιτυχία τα πιο πάνω στάδια, το επόμενο μέρος είναι η αναπροσαρμογή των στόχων και με πιο τρόπο μπορεί το fitness να γίνει τρόπος ζωής μας. Η γυμναστική έχει θετικές επιδράσεις και αυτό πρέπει να το αντιληφθούμε όσο γίνεται πιο νωρίς, για το σώμα μας, την υγεία μας και τις καθημερηνές μας στιγμές. Ας γίνει η άσκηση το life style μας!

Προσωπικός Γυμναστής.

Ο γυμναστής

Γίνε δυνατότερος, γρηγορότερος, καλύτερος! Όποιοι κι αν είναι οι στόχοι σας, χρησιμοποιούμε τους κατάλληλους personal trainers που σας ταιριάζουν. Διότι, όταν συναντάτε το σωστό άτομο, τα αποτελέσματα είναι εκπληκτικά.

  Η  Άσκηση

  Οι στόχοι σας, το επίπεδο φυσικής κατάστασης, το χρονοδιάγραμμα και το ιατρικό ιστορικό είναι όλα μεγάλης σημασίας για εμάς. Η πρόοδος σας είναι συνυφασμένη με την πρόοδο του προπονητή σας σχετικά με τις τάσεις και την τεχνολογία. Σε όλη την εμπειρία σας, θα δείτε τον τρόπο που φέρνει αποτελέσματα. Επειδή τα αποτελέσματα είναι εδώ.

  Η προπόνηση

  Γι’αυτό μετά από μελέτες και εξειδίκευση έχουμε καταφέρει να δώσουμε χρώμα στα πρόγραμμα μας. Στόχος μας είναι το κάθε άτομο να έχει το δικό του εξατομικευμένο πρόγραμμα για να έχει τα μέγιστα αποτελέσματα.

  Επίλεξε Personal Trainer

  Πιστοποιημένοι Personal Trainers
  ειδικά σχεδιασμένα προγράμματα για μείωση ποσοστού λίπους, απώλεια βάρους, βελτίωση φυσικής κατάστασης
  Σας βεβαιώνουμε ότι οι ασκήσεις σας θα είναι πιο ευχάριστες, κινησιολογικά ορθές και πάνω απ’ όλα αποτελεσματικές
  συμβουλές για υγιή διατροφή, οι οποίες θα βελτιώσουν τον τρόπο ζωής σας και θα σας βοηθήσουν να είστε υγιής και να αισθάνεστε ευεξία
  Ο γυμναστής μπορεί να έρθει στη δουλειά, στο σπίτι, στο personal training gym μας ή οπουδήποτε εσείς επιλέξετε

  Συνδεθείτε στην παρέα μας! 

  Bigger.Faster.Stronger

  Fitness Training

  ΕΠΙΛΟΓΗ

  10 + 11 =

  Αλλαξε το σωμα σου

  Στόχος μας είναι η παροχή υψηλού επιπέδου υπηρεσιών.

  Για εμάς η γυμναστική είναι τρόπος ζωής.

  ΚΑΝΕ 1 FREE ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ

  ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΑ FITNESSTRAINING - BEST GYMS
  © Created by Spiral Mango - All Rights Reserved Fitnesstraining