Bigger.Faster.Stronger

Personal Training

ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΑ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ FT

100%
TRAINING POWER

Τι είναι το Personal Training

Η προσωπική προπόνηση (personal training) βασίζεται στην άσκηση ενός ασκούμενου και ενός γυμναστή. Ανακαλύψτε τον τρόπο με τον οποίο γυμνάζουμε με Personal Training στα γυμναστήρια Fitness Ttraining, όπου στόχος μας είναι να βελτιώσουμε την καθημερινή σας απόδοση, με τα ειδικευμένα προγράμματα και τους όμορφους χώρους μας. Το επόμενο βήμα είναι δικό σας.

ΚΑΝΕ ΤΟ ΑΔΥΝΑΤΟ ΔΥΝΑΤΟ.

Μπορείς και θα το κάνεις με τον σωστό personal trainer. Μαζί, μπορείτε να σπάσετε κάθε προσωπικό σας ρεκόρ, να κατεδαφίσετε κάθε “εμπόδιο” και να ξεπεράσετε τα συνηθισμένα. Σε κάθε βήμα, καθοδηγήστε από εκπαιδευτές που είναι γεμάτοι όρεξη και πάθος και τεχνικά σωστά καταρτισμένοι και πιστοποιημένοι στο αντικείμενο τους. Το πρόγραμμα μας. Τα αποτελέσματα σας.

Πακέτα Personal Training (Η προπόνηση)

Μέσα από το personal training θα βρείτε έναν αποτελεσματικό και διασκεδαστικό τρόπος εκγύμνασης, καθώς η καθοδήγηση με έναν προπονητή για η επίτευξη συγκεκριμένων στόχων στο σώμα των αθλουμένων είναι ο βασικός σκοπός. Ο συνδυασμός προπονητικών τάσεων όπως Bosu, TRX, Cross Fit, Pilates, κλπ., καθώς γυμνάζουν συγκεκριμένες μυϊκές ομάδες και με εναλλασσόμενο ρυθμό και ένταση, ανάλογα με την προπόνηση και τους στόχους των αθλουμένων. Γυμναστείτε με έξυπνο και γρήγορο τρόπο ώστε να πετύχετε το σώμα που πάντα θέλατε, είτε απώλεια βάρους, γράμμωση ή αύξηση μυϊκού όγκου, με τη διαρκή υποστήριξη ενός περσοναλ τρεινερ, αφού μπορεί να σας επηρεάσει θετικά στον τρόπο άσκησης σας, την ευεξία και την υγεία μας. Στα Fitness Training έχουμε βασιστεί σε τρείς (3) βασικές αρχές The System (Το σύστημα), The Scooling (Το σχολείο), The Study (Η εκπαίδευση). Σε όλα τα παραπάνω έχουμε προσπαθήσει να συνδυάζουμε προπονητικές αρχές και τις τάσης της γυμναστικής, ώστε να υπάρχεις μία ροή. Τα πακέτα γυμναστικής μας είναι πολλά και βασίζονται στις ανάγκες του κάθε ασκούμενου. Ανάλογα το προπονητικό πλάνο ποου χρειαζεται να ακολούθήσει ένα άτομο μπορούμε να του προτείνουμε και τις αντίστοιχες επιλογές.

THE SYSTEM

Το σύστημα FTS έχει σχεδιαστεί για να σας δώσει την απόλυτη προπονητική εμπειρία. Ανάλογα με τις ανάγκες, τις δυνατότητες και τους τραυματισμούς σας υπάρχει ένας συγκεκριμένος σχεδιασμός για να επιτύχετε τα μέγιστα αποτελέσματα που επιθυμείτε.

THE SCHOOLING

Οι προπονητές μας ολοκληρώνουν 100 ώρες εκπαίδευσης στο Fitness Training School. Στόχος μας η αυστηρή και σωστή εκπαίδευση σε παγκόσμιο επίπεδο. Για να έχετε από τους πιο ταλαντούχους και αφοσιωμένους εκπαιδευτές του κλάδου.

THE STUDY

Μέσω μελέτης υπήρξε επιβεβαίωση, ότι τρεις συνεδρίες την εβδομάδα για δώδεκα εβδομάδες έδωσαν στα μέλη του FT σημαντικές αυξήσεις στην άλυπη μάζα σώματος, τη μυϊκή δύναμη και την αερόβια απόδοση.

Group Personal Training.

Στα γυμναστήρια Fitness Training έχουμε δημιουργήσει ολιγομελή προπονητικά τμήματα για όλα τα αθλητικά επίπεδα. Στόχος μας είναι ο κάθε ασκούμενος να είναι ευχαριστημένος και να πετυχαίνει τους στόχους του. Η προπόνηση σε group βοηθάσει τον ασκούμενο να έχει γρήγορα αποτελέσματα, ενώ παράλληλα γίνεται ένα οικονομικό personal training. Η γυμναστική πολλές φορές γίνεται πιο ευχάριστη, ενώ υπάρχει το αίσθημα του ανταγωνισμού μεταξύ των ασκούμενων.

Βρες Personal Trainer.

Στο Fitness Training οι προσωπικοί γυμναστές έχουν εκπαιδευτεί από το Επίπεδο 1 έως 5, με βάση την εμπειρία και την εκπαίδευση που κατέχουν. Κάθε βαθμίδα περιλαμβάνει μερικούς από τους στόχους που θέτετε με τους πιο ταλαντούχους και αφοσιωμένους εκπαιδευτές στον κλάδο της γυμναστικής. Χρησιμοποιούμε τις μέγιστες δυνατότητες μας για να έχετε τα καλύτερα αποτελέσματα.

Ο γυμναστής

Γίνε δυνατότερος, γρηγορότερος, καλύτερος! Όποιοι κι αν είναι οι στόχοι σας, χρησιμοποιούμε τους κατάλληλους personal trainers που σας ταιριάζουν. Διότι, όταν συναντάτε το σωστό άτομο, τα αποτελέσματα είναι εκπληκτικά.

  Η  Άσκηση

  Οι στόχοι σας, το επίπεδο φυσικής κατάστασης, το χρονοδιάγραμμα και το ιατρικό ιστορικό είναι όλα μεγάλης σημασίας για εμάς. Η πρόοδος σας είναι συνυφασμένη με την πρόοδο του προπονητή σας σχετικά με τις τάσεις και την τεχνολογία. Σε όλη την εμπειρία σας, θα δείτε τον τρόπο που φέρνει αποτελέσματα. Επειδή τα αποτελέσματα είναι εδώ.

  Η προπόνηση

  Γι’αυτό μετά από μελέτες και εξειδίκευση έχουμε καταφέρει να δώσουμε χρώμα στα πρόγραμμα μας. Στόχος μας είναι το κάθε άτομο να έχει το δικό του εξατομικευμένο πρόγραμμα για να έχει τα μέγιστα αποτελέσματα.

  Προπονητικά Στάδια

  Κάθε προπονητικό πλάνο πρέπει να έχει μία αρχή και ένα τέλος. Ήρθε η στιγμή να βάλετε στόχους και εμείς είμαστε έτοιμοι να σας βοηθήσουμε για να τους πετύχετε.

  PREPARATION - Στάδιο 1

  Όλα βασίζονται στα αρχικά θεμέλια σας. Ο εκπαιδευτή σας θα σας βοηθήσει να ενισχύσετε την δύναμη, την ευελιξία και την καρδιακή αντοχή. Αναμένει βελτίωση στην συνολική ευεξία.

  PERSONALIZATION - Στάδιο 2

  Πηγαίνετε την προπόνηση σας στο επόμενο επίπεδο. Ο εκπαιδευτής σας θα εξειδικεύσει το πρόγραμμα του για την επίλυση προβλημάτων. Ο συντονισμός των ασκήσεων και η διάθεση σας θα βελτιωθούν.

  EVOLUTION - Στάδιο 3

  Ετοιμαστείτε για ένα εμπνευσμένο και εστιασμένο πρόγραμμα γυμναστικής. Οι προπονητές έχουν την εμπειρία με την βοήθεια ενός μεγάλου αριθμού ασκήσεων να ειδικευτούν σε τομείς όπως η απώλεια βάρους, οι τραυματισμοί σώματος, η εξειδίκευση αθλητών/ριών με βάση το άθλημα τους. Ετοιμαστείτε για την απόλυτη εμπειρία.

  BALANCE - Στάδιο 4

  Ο προπονητής σας διαθέτει εξειδίκευση στην διατροφή και την διαχείρηση της υγείας. Η προσαρμοσμένη διατροφική καθοδήγηση θα συμβάλει στα μέγιστα αποτελέσματα στην προπόνηση σας. Με άλλα λόγια: Θα απολαύσετε καλύτερα την ζωή σας.

  LIFESTYLE - Στάδιο 5

  Η ομάδα των εκπαιδευτών υπερέχει στην τέχνη διαχείρισης της υγείας. Οι προπονητές που έχουν αποκτήσει το πρόγραμμα FTS έχουν μάθει τα μυστικά του fitness. Αυτή η προσέγγιση της άσκησης χρησιμοποιεί ότι πιο καινούριο και πρωτοποριακό με βάση την τεχνολογία, ελέγχοντας με μετρήσεις την εξέλιξη σας.

  Συνδεθείτε στην παρέα μας! 

  Bigger.Faster.Stronger

  Fitness Training

  ΕΠΙΛΟΓΗ

  8 + 2 =

  Αλλαξε το σωμα σου

  Στόχος μας είναι η παροχή υψηλού επιπέδου υπηρεσιών.

  Για εμάς η γυμναστική είναι τρόπος ζωής.

  ΚΑΝΕ 1 FREE ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ

  ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΑ FITNESSTRAINING - BEST GYMS
  © Created by Spiral Mango - All Rights Reserved Fitnesstraining