Bigger.Faster.Stronger

Kangoo Jumps

ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΑ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ FT

100%
TRAINING POWER

Kangoo Jumps Προπόνηση.

Λέγεται kangoo jumps και είμαστε σίγουροι ότι θα ξετρελαθείτε. Είναι η νέα τάση στον χώρο του fitness που ήρθε για να πείσει και τον πιο δύσπιστο οτι με λίγη ώρα προπόνησης βλέπεις το σώμα σου να αλλάζει. Το Kangoo είναι ένα είδος αερόβιας γυμναστικής που ανακαλύφθηκε από έναν Καναδό γιατρό, με στόχο την αποκατάσταση και την προστασία της σπονδυλικής στήλης και των μυικών ομάδων.

Τι είναι το Kangoo Jumps.

Είναι η πιο ασφαλής γυμναστική για τη μέση, βοηθά τη λιβυκή κυκλοφορία αποτοξινώνοντας τον οργανισμό, καταπολεμά την κυτταρίτιδα και το λίπος και καίει 25% περισσότερες θερμίδες σε σχέση με οποιαδήποτε άλλη δραστηριότητα.

Πρόκειται για ένα, κατα κύριο λόγο, αερόβιο πρόγραμμα γυμναστικής φορόντας όμως τις ειδικές μπότες. Το μάθημα αποτελείται από τρία μέρη, καλύπτοντας τις ανάγκες του κάθε σώματος για εκγύμναση πολλών μυικών ομάδων. Αεροβια άσκηση χρησιμοποιώντας μαζί χορευτικές κινήσεις, ενδυνάμωση αλλά και διατάσεις φυσικά με διασκεδαστική μουσική ενεργοποιόντας σώμα και νου . Η σειρά διαφέρει ανάλογα με τις ανάγκες των ασκούμενων, όπως και η ένταση του μαθήματος. Μπορεί να είναι είτε μέτρια, είτε υψηλή ανάλογα το επίπεδο του κόσμου. Για την ενδυνάμωση χρησιμοποιείται και μικροεξοπλισμός όπως το theraband, mini balls και ring τα οποια μας επιτρέπουν να εκτελέσουμε μία πληθώρα ασκήσεων προσθέτωντας έναν βαθμό δυσκολίας και συμμετρική ανάπτυξη των μυών.

Kangoo Jumps οφέλη.

Οι γυναίκες πάντως το χαίρονται και δείχνουν να περνούν καλά σε κάθε μάθημα. Ουσιαστικά, περνάς μία ώρα πάνω στις μπότες, κάνοντας διάφορα σετ ασκήσεων που αυξάνουν τους παλμούς αλλά γίνεται με τόσο fun τρόπο, που δεν το βιώνεις σαν κλασική γυμναστική. Το μόνο που χρειάζεται στο kangoo jumps είναι τα ειδικά παπούτσια (magic boots που τα διαθέτουμε εμείς), που είναι σαν μποτάκια με έλασμα, και μιμούνται το πήδημα των καγκουρό και την καλή σας διάθεση!

Kangoo Jumps για αρχάριους.

Οι ασκήσεις εκτελούνται πάνω στα ειδικά παπούτσια σηκώνοντας το βάρος τους σε ορισμένες ασκήσεις , συνεπώς η ενδυνάμωση γίνεται σε μεγαλύτερο εύρος. Τι είναι όμως αυτά τα παπούτσια; Είναι μπότες οι οποίες στο κάτω μέρος έχουν έλασμα. Προσφέρουν αλτικότητα, απορροφούν τους κραδασμούς καθώς κινούμαστε προστατεύοντας τα γόνατα, την μέση και όλες τις αρθρωσεις που δέχονται την τάση, χωρίς να τις καταπονούμε. Είναι σταθερές και αξιόπιστες. Με αυτόν τον τρόπο γυμναζόμαστε ευχάριστακαι με ασφάλεια.
Τα αποτελέσματα είναι εντυπωσιακά. Ενεργοποιείται ο μεταβολισμός, αυξάνονται οι καρδιακοί παλμοί, βοηθά στην μείωση της αρτηριακής πίεσης, της χοληστερόλης, ενώ ταυτόχρονα αυξάνει την πρόσληψη οξυγόνου. Ακόμα βοηθά στην ρύθμιση και την απώλεια βάρους, αφού καίμε θερμίδες, λίπος και δουλεύουν-γυμνάζονται πολλοί μύες ταυτόχρονα. Σε ένα από τα σημεία που επικεντρωνόμαστε είναι η ισορροπία μας σε όλη την διάρκεια του μαθήματος φορώντας τις μπότες, καθώς με τις χορευτικές κινήσεις και τις συνδυαστικές ασκήσεις ενδυνάμωσης αναπτύσσουμε τον νευρομυικό μας συντονισμό. Φυσικά δεν ξεχνάμε την σωστή λειτουργία της αναπνοής που εφοδιάζει τα ζωτικά μας όργανα με οξυγόνο αποβάλλοντας τα αποπροιόντα και τις τοξίνες.

Αποκτήστε τον έλεγχο του σώματος με εναν διασκεδαστικό , δυναμικό τρόπο.
Στο τέλος θα έχετε ένα αίσθημα ελαφρότητας, σαν να περπατάτε στον αερα!!! Δοκιμάστε το στα γυμναστήρια μας!

*Απευθύνεται σε όλους πλην τις εγκύους!

Συνδεθείτε στην παρέα μας! 

Bigger.Faster.Stronger

Fitness Training

ΕΠΙΛΟΓΗ

10 + 5 =

Αλλαξε το σωμα σου

Στόχος μας είναι η παροχή υψηλού επιπέδου υπηρεσιών.

Για εμάς η γυμναστική είναι τρόπος ζωής.

ΚΑΝΕ 1 FREE ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ

ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΑ FITNESSTRAINING - BEST GYMS
© Created by Spiral Mango - All Rights Reserved Fitnesstraining