Bigger.Faster.Stronger

FITNESS TRAINING GYMS

ONLINE TRAINING ΠΡΟΣΦΟΡA

100%

TRAINING POWER

ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟ ΑΙΓΑΛΕΩ

Στην περιοχή Αιγάλεω επιλέξαμε να δημιουργήσουμε ένα ΚΟΚΚΙΝΟ gym με το εξής προπονητικό μοντέλο. Η διάρκεια του αερόβιου μέρους είναι 30 λεπτά και οι ασκήσεις μυϊκής ενδυνάμωσης όπως TRX, Cross Training και ελεύθερα βάρη να διαρκούν άλλα 30 προπονητικά λεπτά. Οι ασκήσεις γίνονται ανάλογα με το επίπεδο του κάθε ασκούμενου, ενώ ο μέγιστος αριθμός ατόμων ανα προπόνηση μπορεί να είναι μέχρι 12. Πάντα υπό την επίβλεψη και τον σχεδιασμό του personal trainer. ΜΑΘΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟ ΛΥΚΟΒΡΥΣΗ

Στην περιοχή Λυκόβρυση φτιάξαμε ένα ΚΙΤΡΙΝΟ gym έχοντας στο μυαλό μας ένα διαφορετικό μοντέλο προπόνησης. Γυμναστική συνολική διάρκειας 60 λεπτών, όπου έχουμε εναλλαγές αερόβιων ασκήσεων και ταυτόχρονα μυϊκής ανάπτυξης κοιτάζοντας πάντα το επίπεδο του ασκούμενου και με σεβασμό στις ιδιαιτερότητες που μπορεί να υπάρχουν. Ο μέγιστος αριθμός ανα προπόνηση μπορεί να φτάσει τα 8 άτομα, ενώ οι καταρτισμένοι personal trainers μας διαμορφώνουν το πρόγραμμα βάση των δυνατοτήτων κάθε ατόμου. Όλα τα προγράμματα γίνονται πάντα με την επίβλεψη και τον σχεδιασμό του προπονητή. ΜΑΘΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

PERSONAL TRAINING

Αν θες έναν αποτελεσματικό και διασκεδαστικό τρόπος γυμναστικής με την καθοδήγηση ενός personal trainer, τότε το personal training είναι για εσένα. Η επιτυχία του βασίζεται στο συνδυασμό σύγχρονων ασκήσεων όπως TRX, Cross Fit, Pilates, Spinning και αρκετών ακόμα, καθώς η προπόνηση με συγκεκριμένο στόχο μπορεί να γίνει αρκετά ενδιαφέρον για τους ασκούμενους.

ΔΕΣ ΕΔΩ

Online PERSONAL

Όπου κι αν βρίσκεσαι ήρθε η στιγμή να έχεις τον personal trainer μαζί σου! Το Fitness Training φέρνει το Online Personal μία ανάσα μακριά σου, ώστε να σε βοηθήσουμε να πραγματοποιήσεις τους στόχους σου. Διάλεξε προπονητική υπηρεσία: TRX, CrossFit, Pilates ή Yoga και επικοινώνησε μαζί μας.

ΔΕΣ ΕΔΩ

SEMI PERSONAL

Δημιουργήσαμε το Fitness Training System (FTS), το οποίο είναι ένας συνδυασμός Functional Training, TRX, CrossFit, ελεύθερα βάρη μαζί με ασκήσεις cardio. Ανάλογα με τον προσωπικός σας στόχο και την φυσική σας κατάσταση, διαμορφώνουμε το χρόνο προπόνησης και τον αριθμό επαναλήψεων.

ΔΕΣ ΕΔΩ

Personal Trainer

Γιατι προπόνηση με personal trainer;

Ο τρόπος προπόνησης του κάθε ασκούμενου είναι διαφορετικός, κάτι που πολλές φορές δεν σημαίνει πως είναι και ο σωστός για το σώμα του. Όταν καλείτε ο γυμναστής να αναλάβει ένα άτομο είναι υπεύθυνος για το ασκησιολόγιο και τους προπονητικούς στόχους που έχει αυτό. Η γνώση και η εμπειρία είναι δύο καθοριστικοι παράγοντες που διαμορφώνουν έναν σωστό και αξιόπιστο personal trainer. ΔΕΣ ΕΔΩ

Άσκηση για Υγεία

Λόγω του αυξανόμενου ενδιαφέροντος για την επίτευξη υγιέστερου τρόπου ζωής ο προσωπικός γυμναστής έχει όλο και αυξημένη ζήτηση. Ένας λόγος οφείλεται στην ευαισθητοποίηση των ανθρώπων σχετικά με την παχυσαρκία και τα προβλήματα των χρόνιων παθήσεων, ενώ η αναζήτηση καθοδήγησης των σωστών ασκήσεων όλο και αυξάνεται στην χώρα μας. Βλέπεις περισσότερο κόσμο σε κλάδους της υγείας και της φυσικής κατάστασης, κάτι που είναι αρκετά ενθαρρυντικό. ΔΕΣ ΕΔΩ

personal training

TRX

Δεν έχει καμία σημασία αν είσαι αρχάριος ή προχωρημένος στην γυμναστική, η προπόνηση με TRX θα σε ενθουσιάσει! Θα σε βοηθήσει στο να κινείσαι, να αισθάνεσαι και να ζεις καλύτερα. Το TRX training είναι για ΌΛΑ τα επίπεδα και για ΟΛΟΥΣ τους στόχους από Αρχάριους, Επαγγελματίες Αθλητές, Ποδηλάτες, Runners, Yogis, Cross-Trainers και πολλοί ακόμα θα ευχαριστηθούν την προπόνηση με αυτούς τους ιμάντες.

Κάψε Λίπος

Η τακτική άσκηση με τους ιμάντες TRX μειώνει τα ποσοστά του λίπους από την περιοχή της μέσης, αλλά και από το υπόλοιπο σώμα.

Γίνε Δυνατότερος

Βελτίωσε την μυικότητα του σώματος σου σε όλα τα επίπεδα. Φτιάξε δυνατό κορμό, πόδια, χέρια και σώμα με μία τεράστια ποικιλία ασκήσεων.

Καρδιά και Υγεία

Οι θετικές επιδράσεις του TRX στην αρτηριακή πίεση και την μυϊκότητα του σώματος είναι πιθανό να μειώσουν σημαντικά την πιθανότητα κάποιου καρδιαγγειακού θέματος.

100%

TRAINING POWER

CROSSFIT.

CROSS TRAINING.

Το CrossFit είναι ένας τρόπος ζωής όπου μέσα από αποτελεσματικές ασκήσεις και σωστή διατροφή δημιουργείς ένα υγιές σώμα. Το Cross Training αναφέρεται στην μεθοδολογία των ασκήσεων και μπορεί να βοηθήσει στην επίτευξη οποιουδήποτε στόχου, από τη βελτίωση της υγείας και την απώλεια βάρους έως την καλύτερη αθλητική απόδοση. Το προπονητικό πρόγραμμα λειτουργεί για όλους! Για άτομα που είναι αρχάριοι και μόλις ξεκινούν αλλά και για άτομα που ασκούνται αρκετά χρόνια.

Συνδεθείτε στην παρέα μας! 

Bigger.Faster.Stronger

FITNESS TRAINING

ΕΠΙΛΟΓΗ

5 + 13 =

Αλλαξε το σωμα σου

Στόχος μας είναι η παροχή υψηλού επιπέδου υπηρεσιών.

Για εμάς η γυμναστική είναι τρόπος ζωής.

1 FREE ONLINE PERSONAL