Bigger.Faster.Stronger

Personal Trainer

ONLINE TRAINING ΠΡΟΣΦΟΡA

100%

TRAINING POWER

Άσκηση με Personal Trainer.

Ένας προσωπικός γυμναστής θεωρείται επαγγελματίας στον τομέα της φυσικής κατάστασης και της άσκησης. Οι γνώσεις που πρέπει να διαθέτει συνήθως περιλαμβάνουν την εκπαιδευση ασκούμενων μέσω προπονητικών μεθόδων (π.χ. Pilates, TRX, Crossfit), την αποκατάσταση τραυματισμων και την ενδυνάμωση επαγγελματιών αθλητών.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗΣ

Η φυσικής κατάσταση ενός ατόμου βασίζεται σε τρία (3) χαρακτηριστικά την διατροφή, την ορθή σωματοδομή και την κινητική βελτίωση.  Το μεγάλο θέμα που έχει προβληματίσει γυμναστές και ασκούμενους είναι πως ο κλάδος της επιστήμης φυσικής αγωγής είναι “θολός”, καθώς οι πολλές διαφορετικές πιστοποιήσεις personal trainer δημιουργούν μια συγχυση στο κοινό. Γι ‘αυτό οι προπονητες στο Fitness Training προετοιμάζονται ώστε να μπορούν να ανταπεξέλθουν στις παρακάτω βασικές προπονητικές κατηγορίες.

PERSONAL TRAINING

Αν θες έναν αποτελεσματικό και διασκεδαστικό τρόπος γυμναστικής με την καθοδήγηση ενός personal trainer, τότε το personal training είναι για εσένα. Η επιτυχία του βασίζεται στο συνδυασμό σύγχρονων ασκήσεων όπως TRX, Cross Fit, Pilates, Spinning και αρκετών ακόμα, καθώς η προπόνηση με συγκεκριμένο στόχο μπορεί να γίνει αρκετά ενδιαφέρον για τους ασκούμενους.

ΔΕΣ ΕΔΩ

Online PERSONAL

Όπου κι αν βρίσκεσαι ήρθε η στιγμή να έχεις τον personal trainer μαζί σου! Το Fitness Training φέρνει το Online Personal μία ανάσα μακριά σου, ώστε να σε βοηθήσουμε να πραγματοποιήσεις τους στόχους σου. Διάλεξε προπονητική υπηρεσία: TRX, CrossFit, Pilates ή Yoga και επικοινώνησε μαζί μας.

ΔΕΣ ΕΔΩ

SEMI PERSONAL

Δημιουργήσαμε το Fitness Training System (FTS), το οποίο είναι ένας συνδυασμός Functional Training, TRX, CrossFit, ελεύθερα βάρη μαζί με ασκήσεις cardio. Ανάλογα με τον προσωπικός σας στόχο και την φυσική σας κατάσταση, διαμορφώνουμε το χρόνο προπόνησης και τον αριθμό επαναλήψεων.

ΔΕΣ ΕΔΩ

Ο Personal Trainer μου

blank

Η προπόνηση με personal trainer

Ο τρόπος προπόνησης του κάθε ασκούμενου είναι διαφορετικός, κάτι που πολλές φορές δεν σημαίνει πως είναι και ο σωστός για το σώμα του. Όταν καλείτε ο γυμναστής να αναλάβει ένα άτομο είναι υπεύθυνος για το ασκησιολόγιο και τους προπονητικούς στόχους που έχει αυτό. Η γνώση και η εμπειρία είναι δύο καθοριστικοι παράγοντες που διαμορφώνουν έναν σωστό και αξιόπιστο περσοναλ τρεινερ

blank

Άσκηση για Υγεία

Λόγω του αυξανόμενου ενδιαφέροντος για την επίτευξη υγιέστερου τρόπου ζωής ο προσωπικός γυμναστής έχει όλο και αυξημένη ζήτηση. Ένας λόγος οφείλεται στην ευαισθητοποίηση των ανθρώπων σχετικά με την παχυσαρκία και τα προβλήματα των χρόνιων παθήσεων, ενώ η αναζήτηση καθοδήγησης των σωστών ασκήσεων όλο και αυξάνεται στην χώρα μας. Βλέπεις περισσότερο κόσμο σε κλάδους της υγείας και της φυσικής κατάστασης, κάτι που είναι αρκετά ενθαρρυντικό

personal training

Personal Training

Οι επαγγελματίες φυσικής αγωγής πρέπει να παρακολουθούν τους ασκούμενους στα προγράμματα άσκησης, να αξιολογούν τα στοιχεία φυσικής κατάστασης, να δημιουργούν/ενημερώνουν της άσκησης για τη βελτίωση των προσωπικών στόχων. Ακόμα να βοηθούν τον κόσμο με συγκεκριμένες ή χρόνιες καταστάσεις υγείας. Να προσαρμόζουν νέες προπονητικές μεθόδους που συμβάλλουν στην βελτίωση της φόρμας, την απόδοση και τη την επίτευξη των προσωπικών στόχων.

Ο Personal Trainer πρέπει να είναι υπομονετικός και οργανωτικός. Να ξέρει πως να διαχειρίζεται τον χρόνο της προπόνησης και να έχει καλές διαπροσωπικές δεξιότητες, 

Οι πιστοποιημένοι γυμναστές φυσικής κατάστασης πρέπει να παραμένουν ενημερωμένοι για νέες πιστοποιήσεις, πριν εκπαιδεύσουν σε συγκεκριμένα κέντρα υγείας και γυμναστήρια.

Οι προσωπικοί γυμναστές οφείλουν να γνωρίζουν κινησιολογία και ανατομία σώματος προτού αποφασίσουν να χρησιμοποιήσουν τις γνώσεις τους στο ευρύ κοινό.

Προπονητικά Στάδια

Κάθε προπονητικό πλάνο πρέπει να έχει μία αρχή και ένα τέλος. Ήρθε η στιγμή να βάλετε στόχους και εμείς είμαστε έτοιμοι να σας βοηθήσουμε για να τους πετύχετε.

PREPARATION - Στάδιο 1

Η βάση της άσκησης ξεκινάει απο τα σωστά θεμέλια. Ο περσοναλ τρεινερ πρέπει να στοχεύει ώστε να εξελίσσεστε γυμναστηριακά αλλά παράλληλα να αντιλαμβάνεται τις ανάγκες σας. Αναμένει βελτίωση στην συνολική ευεξία.

PERSONALIZATION - Στάδιο 2

Ο personal trainer δημιουργει ένα προπονητικό πλάνο ξεχωριστό για κάθε ασκούμενο-αθλητή. Ο εκπαιδευτής είναι υπεύθυνος για τον έλεγχο και τον συντονισμό των ασκήσεων αλλά και τον τρόπο βελτίωσης τους.

EVOLUTION - Στάδιο 3

Μετά την  προετοιμασία του προγράμματος, έρχονται τα επόμενο βήματα που βασίζονται στην προσαρμογή του ασκούμενου. Όσο και καλό να είναι ένα πρόγρμμα στην πράξη μπορεί να έχει σημαντικά κένα, καθώς ο κάθε σωματότυπος είναι διαφορετικός. Η ενεργοποίηση του μεταβολισμού, της κινητικής αλυσίδας και παράλληλα η προσοχή στους τραυματισμούς είναι αρκετά σημαντικά σε αυτό το στάδιο.

BALANCE - Στάδιο 4

Ο γυμναστής εκτός από ασκήσεις δύναμης, απώλειας βάρους και αποκατάστασης, πρέπει να γνωρίζει και αρκετά καλά κάποια διατροφικά θέματα. Προφανώς και οι διατροφολόγοι έχουν τον πρώτο λόγο στα θέματα διατροφής, όμως ένας personal trainer πρέπει να γνωρίζει όλες τις βάσεις της διατροφικής αλυσίδας ώστε να έχει την απαραίτητη γνώσει στις ερωτήσεις και απορίες των ασκούμενων.

LIFESTYLE - Στάδιο 5

Αφού περάσουμε με επιτυχία τα πιο πάνω στάδια, το επόμενο μέρος είναι η αναπροσαρμογή των στόχων και με πιο τρόπο μπορεί το fitness να γίνει τρόπος ζωής μας. Η γυμναστική έχει θετικές επιδράσεις και αυτό πρέπει να το αντιληφθούμε όσο γίνεται πιο νωρίς, για το σώμα μας, την υγεία μας και τις καθημερηνές μας στιγμές. Ας γίνει η άσκηση το life style μας!

Προσωπικός Γυμναστής.

Ο γυμναστής

Γίνε δυνατότερος, γρηγορότερος, καλύτερος! Όποιοι κι αν είναι οι στόχοι σας, χρησιμοποιούμε τους κατάλληλους personal trainers που σας ταιριάζουν. Διότι, όταν συναντάτε το σωστό άτομο, τα αποτελέσματα είναι εκπληκτικά.

  Η  Άσκηση

  Οι στόχοι σας, το επίπεδο φυσικής κατάστασης, το χρονοδιάγραμμα και το ιατρικό ιστορικό είναι όλα μεγάλης σημασίας για εμάς. Η πρόοδος σας είναι συνυφασμένη με την πρόοδο του προπονητή σας σχετικά με τις τάσεις και την τεχνολογία. Σε όλη την εμπειρία σας, θα δείτε τον τρόπο που φέρνει αποτελέσματα. Επειδή τα αποτελέσματα είναι εδώ.

  Η προπόνηση

  Γι’αυτό μετά από μελέτες και εξειδίκευση έχουμε καταφέρει να δώσουμε χρώμα στα πρόγραμμα μας. Στόχος μας είναι το κάθε άτομο να έχει το δικό του εξατομικευμένο πρόγραμμα για να έχει τα μέγιστα αποτελέσματα.

  Επίλεξε Personal Trainer

  Πιστοποιημένοι Personal Trainers
  ειδικά σχεδιασμένα προγράμματα για μείωση ποσοστού λίπους, απώλεια βάρους, βελτίωση φυσικής κατάστασης
  Σας βεβαιώνουμε ότι οι ασκήσεις σας θα είναι πιο ευχάριστες, κινησιολογικά ορθές και πάνω απ’ όλα αποτελεσματικές
  συμβουλές για υγιή διατροφή, οι οποίες θα βελτιώσουν τον τρόπο ζωής σας και θα σας βοηθήσουν να είστε υγιής και να αισθάνεστε ευεξία
  Ο γυμναστής μπορεί να έρθει στη δουλειά, στο σπίτι, στο personal training gym μας ή οπουδήποτε εσείς επιλέξετε

  Συνδεθείτε στην παρέα μας! 

  Bigger.Faster.Stronger

  FITNESS TRAINING

  ΕΠΙΛΟΓΗ

  5 + 12 =

  Αλλαξε το σωμα σου

  Στόχος μας είναι η παροχή υψηλού επιπέδου υπηρεσιών.

  Για εμάς η γυμναστική είναι τρόπος ζωής.

  1 FREE ONLINE PERSONAL