Το crossfit είναι ένα πρόγραμμα συνολικής ενδυνάμωσης και fitness που χρησιμοποιείται από πολλές αστυνομικές και στρατιωτικές ακαδημίες ανά τον κόσμο. Σύμφωνα με διάφορές μελέτες αυτό το είδος γυμναστικής δεν είναι για όλους. Απευθύνεται σε ένα ευρύ κοινό αλλά δεν είναι για άτομα που έχουν ορθοπεδικά προβλήματα.

Η φιλοσοφία του crossfit είναι να ξεπεράσεις τα όρια και τον εαυτό σου στην γυμναστική. Αυτό είναι σίγουρα που σε ιντριγκάρει στην αρχή!

Είναι όμως αυτό σωστό για όλους; Το crossfit είναι άθλημα δεν είναι είδος γυμναστικής που την κάνουμε έτσι επειδή είναι άπλα στην μόδα. Στην Ελλάδα ΝΑΙ είναι μόδα. Σε όλα τα μέρη της πόλης μας όπου και να κοιτάξεις βλέπεις αποθήκες που με είκοσι box και μερικούς κρίκους νομίζεις ότι είναι ο πιο αποτελεσματικός τρόπος εκγύμνασης.

Αυτό όμως είναι λάθος!

Η κακή στάση του σώματος και η μεγάλη ταχύτητα επανάληψης, ειδικά όταν εμπλέκονται πολλά βάρη, είναι ο πιο εύκολος τρόπος να τραυματιστείς ΣΟΒΑΡΑ. Ειδικά εάν έχεις τους λάθος προπονητές.

Πριν λοιπόν αποφασίσεις να γραφτείς σε ένα τέτοιο γυμναστήριο συμβουλέψου κάποιον ειδικό όπως επίσης αυτό που πρέπει να κοιτάξεις είναι το τι θέλεις να αλλάξεις πραγματικά στο σώμα σου!

Συνδεθείτε στην παρέα μας! 

Bigger.Faster.Stronger

Fitness Training

ΕΠΙΛΟΓΗ

6 + 8 =

Αλλαξε το σωμα σου

Στόχος μας είναι η παροχή υψηλού επιπέδου υπηρεσιών.

Για εμάς η γυμναστική είναι τρόπος ζωής.

ΚΑΝΕ 1 FREE ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ

ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΑ FITNESSTRAINING - BEST GYMS
© Created by Spiral Mango - All Rights Reserved Fitnesstraining