Sumo Squat

Εάν προσπαθείτε να χάσετε βάρος κάνοντας άσκηση και δίαιτα, αλλά δεν βλέπετε τα αποτελέσματα που αναζητάτε, τότε ίσως είναι καιρός να εξετάσετε κάποιες άλλες μεθόδους. Για παράδειγμα, υπάρχει μια σειρά από θεραπείες που μπορούν να σας βοηθήσουν να χάσετε το επίμονο τοπικό λίπος, το οποίο είναι λίπος που έχει γίνει μόνιμο μέρος του σώματός σας.

Η ινσουλίνη παίζει σημαντικό ρόλο στον τρόπο με τον οποίο τα κύτταρα στο σώμα σας αποθηκεύουν λίπος

Η ινσουλίνη είναι μια σύνθετη χημική ένωση που παράγεται από τα βήτα κύτταρα στο πάγκρεας. Έχει μια πληθώρα σημαντικών και βοηθητικών λειτουργιών. Εκτός από τους πιο προφανείς ρόλους του, όπως η έκκριση ινσουλίνης, παράγει επίσης μια ποικιλία πιο συνηθισμένων εργασιών, όπως η ρύθμιση των επιπέδων γλυκόζης στο αίμα, η βοήθεια στον μεταβολισμό του λίπους και η βοήθεια του εγκεφάλου στην εκμάθηση νέων εργασιών.

Ωστόσο, η ινσουλίνη δεν είναι χωρίς ελαττώματα. Για παράδειγμα, η παραγωγή ινσουλίνης μπορεί να ξεπεραστεί από άλλους παράγοντες όπως η παχυσαρκία και η αντίσταση στην ινσουλίνη, δύο συγγενείς αλλά διακριτές ασθένειες. Αυτό μπορεί να έχει αρνητικό αντίκτυπο στην υγεία του οργανισμού συνολικά. Τα καλά νέα είναι ότι τα περισσότερα από αυτά τα προβλήματα μπορούν να αντιμετωπιστούν με δίαιτα και άσκηση. Όπως αναφέρθηκε παραπάνω, ο καλύτερος τρόπος για να αξιοποιήσετε στο έπακρο την παραγωγή ινσουλίνης του σώματός σας είναι να ελέγξετε τα επίπεδα γλυκόζης σας. Ομοίως, η απώλεια βάρους και η άσκηση μπορούν να βοηθήσουν στην ενίσχυση του κορεσμού σας, ένα βασικό συστατικό για τη μείωση του κινδύνου εμφάνισης διαβήτη. Και, παρά τα ελαττώματά της, η ινσουλίνη εξυπηρετεί μια ζωτική λειτουργία βοηθώντας το σώμα σας να κάψει λίπος.

Από την άλλη πλευρά, δεν είναι μυστικό ότι πολλοί άνθρωποι είναι υπέρβαροι και η παραγωγή ινσουλίνης είναι ανεπαρκής για να αντισταθμίσει τις επιπλέον θερμίδες που καίγονται από την καθιστική ζωή. Δυστυχώς, οι επιπλέον θερμίδες που καίγονται συνήθως αποθηκεύονται ως λίπος, γεγονός που καθιστά ακόμη πιο δύσκολο να χάσεις τα ανεπιθύμητα κιλά. Επομένως, αν ψάχνετε έναν τρόπο για να χάσετε αυτά τα κιλά, τότε καλύτερα να αρχίσετε να προσέχετε τη διατροφή σας και να ασκείστε περισσότερο. Για να το κάνετε αυτό, θα πρέπει να βρείτε μια υγιή ισορροπία πρωτεΐνης, λίπους και υδατανθράκων. Εάν δεν είστε σίγουροι για το τι πρέπει να τρώτε, συμβουλευτείτε έναν διαιτολόγο. Θα θελήσετε επίσης να γνωρίζετε τυχόν αλλαγές στο βάρος σας ή στο επίπεδο φυσικής δραστηριότητας, καθώς αυτές μπορεί να επηρεάσουν την ευαισθησία σας στην ινσουλίνη.

Ενώ η ινσουλίνη βρίσκεται στο ιατρικό ραντάρ εδώ και δεκαετίες, ο ρόλος που διαδραματίζει στη συνολική ευεξία σας εξακολουθεί να ερευνάται. Ο καλύτερος τρόπος για να προσδιορίσετε τις ανάγκες σας σε ινσουλίνη είναι να συζητήσετε την πιο πρόσφατη έρευνα με το γιατρό σας.

Η δίαιτα και η άσκηση δεν έχουν αποτέλεσμα

Ένα πράγμα που πρέπει να λάβετε σοβαρά υπόψη όταν συνθέτετε τη λίστα με τα καλύτερα πόδια σας για πάντα είναι το γεγονός ότι δεν μπορείτε απλώς να κόψετε και να επικολλήσετε το δρόμο σας σε μια περιποιημένη σωματική διάπλαση. Υπάρχουν πολλές περιπλοκές που πρέπει να εξετάσετε πριν ξεκινήσετε ένα ταξίδι στο γυμναστήριο της φήμης. Εάν είστε πρόθυμοι να αφιερώσετε λίγο χρόνο και λίγο βάρος, είναι βέβαιο ότι θα φύγετε με έναν καλά στρογγυλεμένο και χαρούμενο, εσάς. Οι περισσότεροι λάτρεις της φυσικής κατάστασης έχουν το ίδιο μυαλό και ως εκ τούτου, πιθανότατα θα μπορείτε να συναντήσετε μερικούς φίλους για μια συνεδρία μετά την προπόνηση. Για να σας βοηθήσουμε, συγκεντρώσαμε μερικούς κορυφαίους επαγγελματίες φυσικής κατάστασης για να αυξήσουμε το αίμα σας σε χρόνο μηδέν.

SculpSure

Το SculpSure είναι μια μη χειρουργική μέθοδος αφαίρεσης λίπους που χρησιμοποιεί τεχνολογία που βασίζεται στο φως για να στοχεύσει προβληματικές περιοχές. Η διαδικασία εκτελείται από εξειδικευμένο ειδικό χρησιμοποιώντας θερμαινόμενο λέιζερ.

Το SculpSure είναι ιδανικό για άτομα που έχουν εντοπισμένες περιοχές επίμονου λίπους που δεν μπορούν να απαλλαγούν με δίαιτα ή άσκηση. Λειτουργεί στοχεύοντας τα λιπώδη κύτταρα με ακριβές μήκος κύματος.

Μετά από μια σύντομη διαβούλευση με έναν γιατρό, μια θεραπεία SculpSure διαρκεί μόνο 25 λεπτά. Οι περισσότεροι ασθενείς χρειάζονται δύο ή τρεις θεραπείες για να επιτύχουν τα καλύτερα αποτελέσματα. Κατά τη διάρκεια κάθε συνεδρίας, ένα εξειδικευμένο μηχάνημα θα τοποθετείται πάνω από την προβληματική περιοχή.

Το laser SculpSure διεισδύει στο δέρμα για να διασπάσει τα λιποκύτταρα. Στη συνέχεια τα ξεπλένει μέσω του λεμφικού συστήματος του σώματος. Καθώς τα νεκρά κύτταρα ξεπλένονται, παράγεται νέο κολλαγόνο και το δέρμα αρχίζει να συσφίγγει.

Για να εξασφαλίσετε τα πιο αποτελεσματικά αποτελέσματα, είναι σημαντικό να επιλέξετε έναν αξιόπιστο πάροχο. Επιπλέον, είναι επίσης σημαντικό να είστε προετοιμασμένοι για τη διαδικασία. Ανάλογα με τη θεραπεία σας, μπορεί να εμφανίσετε μώλωπες, πρήξιμο και μυρμήγκιασμα.

Μπορεί επίσης να έχετε μια ήπια αντίδραση στο λέιζερ. Για αυτόν τον λόγο, είναι σημαντικό να είστε καλά ενυδατωμένοι, να πίνετε άφθονο νερό και να κάνετε πάγο στην περιοχή για να απαλύνετε την ενόχληση. Μερικοί ασθενείς είχαν αλλεργικές αντιδράσεις στη λοσιόν που χρησιμοποιήθηκε μετά τη θεραπεία.

Εκτός από άνετη, η διαδικασία SculpSure είναι επίσης γρήγορη και εύκολη. Μπορεί να ολοκληρωθεί σε ένα μεσημεριανό διάλειμμα.

Μερικές από τις πιο κοινές περιοχές για θεραπεία με το SculpSure περιλαμβάνουν την κοιλιά, τις λαβές αγάπης και κάτω από το πηγούνι. Οι άνδρες χρησιμοποιούν συχνά τη συσκευή για να αφαιρέσουν το υπερβολικό λίπος στο στήθος.

Αν και το SculpSure είναι μια εξαιρετική επιλογή για επίμονο τοπικό λίπος, δεν είναι για όλους. Πριν προγραμματίσετε τη θεραπεία σας, συζητήστε τους αισθητικούς στόχους σας και τις ανησυχίες του σώματος με τον γιατρό σας.

Είτε αναζητάτε μια γρήγορη λύση είτε μια μακροπρόθεσμη λύση, το SculpSure μπορεί να σας βοηθήσει να φαίνεστε και να αισθάνεστε καλύτερα. Επικοινωνήστε με τον αξιόπιστο πάροχο σας σήμερα για να μάθετε περισσότερα. Αυτή η θεραπεία είναι ασφαλής και βολική και μπορεί να οδηγήσει σε ορατά αποτελέσματα μέσα σε δύο έως τέσσερις μήνες.

Smart Lipo

Η θεραπεία Smart Lipo προσφέρει έναν λιγότερο επεμβατικό τρόπο αφαίρεσης του επίμονου τοπικού λίπους. Η διαδικασία λειτουργεί με τη χρήση λέιζερ για να λιώσει το λίπος. Αυτό κάνει τη θεραπεία πολύ πιο εύκολη για το σώμα και επίσης λιγότερο επώδυνη.

Σε αντίθεση με την παραδοσιακή λιποαναρρόφηση, η διαδικασία Smart Lipo γίνεται με τοπική αναισθησία. Κατά τη διάρκεια της διαδικασίας, ο γιατρός θα χρησιμοποιήσει μια μικρή τομή για να εισάγει μια ίνα λέιζερ. Καθώς εισάγεται η ίνα, θα λιώσει το λίπος.

Όταν ολοκληρωθεί η διαδικασία, ο ασθενής λαμβάνει οδηγίες για λήψη αντιβιοτικών στο σπίτι. Μπορούν επίσης να φορούν ένα ρούχο συμπίεσης για την προώθηση της κυκλοφορίας του αίματος στην περιοχή. Ανάλογα με την περιοχή θεραπείας, η θεραπεία μπορεί να διαρκέσει από 45 λεπτά έως μία ώρα.

Σε ορισμένες περιπτώσεις, ο ασθενής μπορεί να συμβουλεύεται να αποφεύγει την έντονη άσκηση για μια περίοδο 14 ημερών μετά τη διαδικασία. Αυτή είναι μια καλή ιδέα γιατί μερικοί άνθρωποι μπορεί να εμφανίσουν πρήξιμο και πόνο.

Είναι σημαντικό για έναν ασθενή να παρακολουθεί τον γιατρό για να βεβαιωθεί ότι έχει καλή πρόοδο. Συνήθως, οι περισσότεροι ασθενείς μπορούν να επιστρέψουν στις κανονικές τους δραστηριότητες σε μία εβδομάδα. Ωστόσο, εάν ανησυχείτε ότι η ανάρρωσή σας διαρκεί πολύ, θα πρέπει να συμβουλευτείτε το γιατρό σας.

Εάν έχετε μια ανθυγιεινή διατροφή ή είστε υπέρβαροι, πιθανότατα δεν είστε καλός υποψήφιος για Smart Lipo. Ιδανικά, ο ασθενής θα πρέπει να είναι σε ένα υγιές εύρος βάρους, να έχει προσπαθήσει να χάσει λίπος μέσω μιας υγιεινής διατροφής και σχήματος άσκησης και να έχει λίγο ή καθόλου χαλαρό δέρμα.

Πριν από τη διαδικασία, ο παροχέας σας θα σημειώσει τις περιοχές που πρέπει να αντιμετωπιστούν. Η θεραπεία Smart Lipo σας θα διαρκέσει δύο έως τρεις ώρες ανάλογα με τις περιοχές που πρέπει να αφαιρέσετε.

Αμέσως μετά τη διαδικασία, θα εμφανίσετε κάποιο πρήξιμο, μώλωπες και ευαισθησία. Θα πρέπει επίσης να γνωρίζετε ότι μπορεί να εμφανιστεί αιμάτωμα. Αυτές είναι μικρές παρενέργειες, αλλά θα πρέπει να αποφύγετε την έντονη δραστηριότητα για λίγες ημέρες μετά τη διαδικασία.

Επειδή η θεραπεία Smart Lipo είναι ελάχιστα επεμβατική, υπάρχουν λιγότεροι κίνδυνοι δημιουργίας ουλών. Οι περισσότεροι άνθρωποι χρειάζονται μόνο μία μόνο θεραπεία.

Συνδεθείτε στην παρέα μας! 

Bigger.Faster.Stronger

Fitness Training

ΕΠΙΛΟΓΗ

14 + 2 =

Αλλαξε το σωμα σου

Στόχος μας είναι η παροχή υψηλού επιπέδου υπηρεσιών.

Για εμάς η γυμναστική είναι τρόπος ζωής.

ΚΑΝΕ 1 FREE ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ

ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΑ FITNESSTRAINING - BEST GYMS
© Created by Spiral Mango - All Rights Reserved Fitnesstraining