5 τρόποι για να κάψεις το λίπος

Τώρα που το καλοκαίρι πλησιάζει όλοι είναι τώρα που ‘’θυμόμαστε’’ ότι πρέπει να κάψουμε το λίπος μας και να φτιάξουμε ένα αξιοπρεπές σώμα για την παραλια. Αρχικά αυτό είναι λαθος, γιατι το σώμα μας πρέπει να το προσέχουμε καθ όλη την διάρκεια της χρονιάς κ να το περιποιουμαστε. Στις μέρες όπου οι ρυθμοί είναι γρήγοροι και όλοι κάνουμε δυο και τρεις δουλειές για να τα καταφέρουμε αυτές ειναι κάποιες συμβουλές που θα μας βοηθήσουν να κάψουμε γρήγορα το λίπος.

1. ΜΕΙΩΝΟΥΜΕ ΤΙΣ ΠΟΣΟΣΤΗΤΕΣ ΣΤΗΝ ΜΕΡΙΔΑ ΜΑΣ.

Αυτός είναι ο πιο αποτελεσματικός τρόπος να χάσουμε γρήγορα βαρος. Τι γίνεται όμως αν θέλουμε να χάσουμε λίπος αλλάόχι μυικη μάζα;Τότε αυτό που μπορούμε να κάνουμε είναι να βάλουμε στην ζωή μας την γυμναστική!

2. ΖΥΜΝΑΖΟΜΑΣΤΕ ΠΙΟ ΕΝΤΑΤΙΚΑ

Δεν είναι υποχρεωτικό να γραφτούμε σε κάποιο γυμναστηριο. Ολοι έχουμε στην γειτονιά μας ένα πάρκο η ένα γήπεδο που μπορούμε να τρέξουμε ή να περπατήσουμε. Μισή ώρα αερόβιας γυμναστικής την ημέρα είναι υπέρ αρκετό

3.ΚΟΙΜΗΘΕΙΤΕ ΝΩΡΙΣ

Έρευνες έχουν δείξει ότι οι άνθρωποι που κοιμούνται νωρίς το βραδύ καίνε περισσότερες θερμίδες!Ο ποιοτικός ύπνος είναι το καλύτερο μέσω για να κάνεις περισσότερες καύσεις καθώς θα έχεις κ μια πιο δημιουργική επομένη μέρα.

4.ΠΙΕΙΤΕ ΠΑΓΩΜΕΝΟ ΝΕΡΟ

Γερμανοί ερευνητές διαπίστωσαν πως η κατανάλωση 6 ποτηριών κρύου νερού την ημέρα μπορεί να αυξήσει τον βασικό μεταβολισμό κατά 50 θερμίδες ημερησίως, κάτι που είναι αρκετό για να χάσετε περίπου 2,5 κιλά μέσα σε ένα χρόνο χωρίς καμία επιπλέον προσπάθεια.

5.ΒΑΖΟΥΜΕ ΤΟ ΝΕΡΟ ΚΑΙ ΤΑ ΦΡΟΥΤΑ ΣΤΗΝ ΖΩΗ ΜΑΣ

Η ενυδάτωση είναι κάτι που μας βοήθεια να κάψουμε περισσότερο λίπος καθώς και την μείωση της κυτταρίτιδας στις γυναικες.Θα πρέπει για να δούμε ένα γρήγορο αποτελεσμα να καταναλώνουμε 8-10 ποτήρια νερού και ένα τουλάχιστον φρούτο μέσα στην μέρα μας.
Όλα τα παραπάνω λοιπόν θα μας βοηθήσουν να κάψουμε εύκολα και γρήγορα το λίπος μας αλλά και να βελτιώσουμε την υγειά μας καθώς με την σωστή διατροφή και γυμναστική βοηθάμε και στην μείωση του αγχους!Τοκαλοκαίρι είναι κοντά!!!!

Συνδεθείτε στην παρέα μας! 

Bigger.Faster.Stronger

Fitness Training

ΕΠΙΛΟΓΗ

14 + 3 =

Αλλαξε το σωμα σου

Στόχος μας είναι η παροχή υψηλού επιπέδου υπηρεσιών.

Για εμάς η γυμναστική είναι τρόπος ζωής.

ΚΑΝΕ 1 FREE ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ

ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΑ FITNESSTRAINING - BEST GYMS
© Created by Spiral Mango - All Rights Reserved Fitnesstraining