Bigger.Faster.Stronger

Πως θα βρω Online Personal Training στην Γερμανία;

ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΑ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ FT

100%
TRAINING POWER

GERMANY ONLINE PERSONAL TRAINING.

Το Online Personal Training Germany είναι ένας αναπτυσσόμενος κλάδος. Παρέχει στους πελάτες έναν ευέλικτο και βολικό τρόπο εκπαίδευσης με έναν έμπειρο Personal Trainer.

Ορισμένα διαδικτυακά μαθήματα PT προσφέρουν υποστήριξη ειδικών εκπαιδευτών μέσω email, υπηρεσιών ανταλλαγής μηνυμάτων, τηλεφωνικής κλήσης ή βιντεοκλήσης. Αναζητήστε αυτό όταν επιλέγετε τον παροχέα μαθημάτων σας. Αυτό μπορεί να αλλάξει το παιχνίδι στη μαθησιακή σας εμπειρία.

Πώς θα κάνω online workout από το σπίτι;

Η βιομηχανία γυμναστικής αναπτύσσεται συνεχώς και υπάρχουν πολλές νέες επιλογές μαθημάτων που έρχονται στην αγορά. Ορισμένα από αυτά είναι διαθέσιμα μόνο στο Διαδίκτυο, ενώ άλλα έχουν έναν συνδυασμό ηλεκτρονικής μάθησης και μαθημάτων πρόσωπο με πρόσωπο ή άλλης μικτής μορφής μάθησης. 

Οι ομογενείς στη Γερμανία είναι ολοένα και πιο απαιτητικοί και αναζητούν τα ίδια αποτελέσματα από τον εκπαιδευτή τους που θα είχαν στη χώρα τους. Αυτό σημαίνει ότι αναζητούν έναν υψηλής ποιότητας διαδικτυακό εκπαιδευτή που μπορεί να προσφέρει αποτελέσματα και να τους υποστηρίξει μακροπρόθεσμα.

Άσκηση από το σπίτι με personal trainer

Οι διαδικτυακές συνεδρίες προσωπικής εκπαίδευσης είναι εξίσου αποτελεσματικές και ανταποδοτικές με τις παραδοσιακές συνεδρίες πρόσωπο με πρόσωπο, ωστόσο είναι πιο βολικές καθώς οι πελάτες θα μπορούν να ασκούνται από το σπίτι ή την εργασία τους εξ αποστάσεως. Αυτές οι εικονικές συνεδρίες οργανώνονται μέσω κλήσεων, μηνυμάτων ή συναντήσεων και ο εκπαιδευτής θα παρέχει ένα πρόγραμμα ασκήσεων διάρκειας ενός μήνα, επαναλήψεις και σετ προσαρμοσμένα στους στόχους του πελάτη. Στη συνέχεια, ο εκπαιδευτής θα κάνει check-in με τον πελάτη σε τακτική βάση για να τον βοηθήσει να παραμείνει παρακινημένος και υπεύθυνος.

Ορισμένα μαθήματα personal trainer προσφέρουν μόνο online, ενώ άλλα απαιτούν παρακολούθηση σε έναν χώρο για τις τελικές αξιολογήσεις μαθημάτων. Αυτό είναι σημαντικό να λαμβάνεται υπόψη κατά την επιλογή ενός παρόχου εκπαίδευσης, καθώς δεν είναι όλα τα μαθήματα αξιόπιστα και ενδέχεται να μην πληρούν τα ευρωπαϊκά επαγγελματικά πρότυπα.

Online personal trainer για απώλεια βάρους

Σύμφωνα με τα τρέχοντα στατιστικά στοιχεία, οι εκπαιδευτές χρεώνουν αρκετά ευρώ κατά μέσο όρο για μία ώρα προσωπικής προπόνησης 1 προς 1. Ωστόσο, οι τιμές παρουσιάζουν γεωγραφικές διαφορές. Στο Βερολίνο, για παράδειγμα, οι προσωπικές προπονήσεις τείνουν να είναι πιο ακριβές από ό,τι στα δυτικά γερμανικά κρατίδια.

Αρκετά γυμναστήρια προσφέρουν online προσωπική προπόνηση για ομογενείς. Ορισμένες είναι τοποθεσίες αλυσίδας ενώ άλλες είναι ανεξάρτητες. Το Fitness Training, για παράδειγμα, προσφέρει μια ποικιλία επιλογών μαθημάτων και μια μεγάλη γκάμα εξοπλισμού προπόνησης cardio και ενδυνάμωσης σε όλες τις τοποθεσίες τους. Διαθέτει επίσης εξειδικευμένα μαθήματα, όπως προπόνηση πλάτης και προπόνηση απώλειας βάρους.

ΑΣΚΗΣΕΙΣ. ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ. ΔΙΑΤΡΟΦΗ.

Όπου κι αν βρίσκεσαι ήρθε η στιγμή να έχεις τον προσωπικό γυμναστή μαζί σου! Η γυμναστική στο σπίτι πρέπει να γίνεται με ασφάλεια, ώστε να μη τραυματίσεις το σώμα σου.

Το Fitness Training Gym φέρνει το Online Personal μία ανάσα μακριά σου. Ο Χρήστος Κουντουριώτης (instagram: @chris_kud) επικεφαλής του Personal Training και η ομάδα του είναι έτοιμοι να σε βοηθήσουν ώστε ο στόχος σου να γίνει πραγματικότητα.

  • Διάλεξε προπονητική υπηρεσία: Functional Training, Cross Training, TRX, Pilates ή Yoga
  • Μέσω της τεχνολογίας Zoom, Skype, Viber, WhatsApp, Messenger, FaceTime είμαστε έτοιμοι να ξεκινήσουμε.

Συνδεθείτε στην παρέα μας! 

Bigger.Faster.Stronger

Fitness Training

ΕΠΙΛΟΓΗ

8 + 9 =

Αλλαξε το σωμα σου

Στόχος μας είναι η παροχή υψηλού επιπέδου υπηρεσιών.

Για εμάς η γυμναστική είναι τρόπος ζωής.

ΚΑΝΕ 1 FREE ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ

ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΑ FITNESSTRAINING - BEST GYMS
© Created by Spiral Mango - All Rights Reserved Fitnesstraining