Bigger.Faster.Stronger

Πώς να βρείτε Online Personal Training στο Βέλγιο

ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΑ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ FT

100%
TRAINING POWER

BELGIUM ONLINE PERSONAL TRAINING.

Ένας online personal trainer από το Βέλγιο μπορεί να είναι ένας χρήσιμος τρόπος για να σας βοηθήσει να επιτύχετε τους στόχους σας για απώλεια βάρους. Ωστόσο, πρέπει να βεβαιωθείτε ότι έχετε επιλέξει το σωστό. Θέλετε κάποιον που έχει εκπαιδευτεί να χειρίζεται διαφορετικές καταστάσεις και να συνεργάζεται με άτομα όλων των μεγεθών. Οι καλύτεροι θα έχουν αρκετές πιστοποιήσεις και θα μπορούν να χειριστούν ακόμα και τις πιο απαιτητικές προπονήσεις.

Πώς να ασκηθείτε από το σπίτι

Ο διαδικτυακός personal trainer έχει πολλά να προσφέρει όσον αφορά τη διατήρηση της φόρμας. Αν ψάχνετε για μια ασφαλή και αξιόπιστη λύση, τότε αυτό θα μπορούσε να είναι το εισιτήριό σας για έναν πιο υγιή εαυτό σας. Η χρήση ενός online personal trainer σημαίνει ότι προπονείστε όταν σας ταιριάζει καλύτερα. Έχετε επίσης την πρόσθετη διαβεβαίωση ότι γνωρίζετε ότι γυμνάζεστε στο σπίτι σας. Αυτό θα κάνει την άσκηση πιο ευχάριστη, επιτρέποντάς σας να συγκεντρωθείτε σε άλλες πτυχές της ζωής σας. Τέλος, μπορείτε να πάρετε έναν προπονητή φυσικής κατάστασης με πιο λογικό κόστος σε σύγκριση με έναν παραδοσιακό personal trainer. Για παράδειγμα, θα πληρώνετε μόνο περίπου 20 $ ανά ώρα για τις διαδικτυακές προσωπικές σας συνεδρίες εκπαίδευσης.

Επιπλέον, ένας personal trainer μπορεί να σας βοηθήσει να μάθετε τι λειτουργεί για εσάς και τι όχι. Μπορούν επίσης να συστήσουν μερικές νέες ασκήσεις για να σας επαναφέρουν σε καλό δρόμο.

Ασκηθείτε από το σπίτι με έναν personal trainer

Υπάρχουν πολλές διαθέσιμες επιλογές στο Βέλγιο. Για παράδειγμα, μπορείτε να ασκηθείτε από το σπίτι με έναν προσωπικό γυμναστή. Επιπλέον, υπάρχουν πολλά γυμναστήρια και αθλητικές εγκαταστάσεις στις Βρυξέλλες, που διευκολύνουν τη δραστηριότητα. Και μην ξεχνάτε ότι η Υπηρεσία του ΟΗΕ για τους Πρόσφυγες προσφέρει πληροφορίες για τον αθλητισμό στο Βέλγιο. Αν θέλετε να μάθετε περισσότερα, μπορείτε να επισκεφτείτε την ιστοσελίδα του.

Υπάρχουν όμως και κάποια προβλήματα με την άσκηση κατά τη διάρκεια ενός lockdown. Ένα σημαντικό ζήτημα είναι η έλλειψη εγγενών κινήτρων. Αυτό σημαίνει ότι οι άνθρωποι μπορεί να μην έχουν κίνητρο να συνεχίσουν την άσκηση. Μια άλλη ανησυχία είναι ότι οι περιορισμοί και η προώθηση της άσκησης μπορεί να έχουν δυσμενή επίδραση σε υψηλά και χαμηλά επίπεδα δραστηριότητας.

Για την αντιμετώπιση αυτών των ζητημάτων, πραγματοποιήθηκε μια μελέτη. Η μελέτη σχεδιάστηκε για να εξετάσει την καθιστική συμπεριφορά των ενηλίκων και τα επίπεδα άσκησής τους κατά τη διάρκεια ενός lockdown. Οι ερευνητές χρησιμοποίησαν το διαδικτυακό λογισμικό Qualtrics για τη συλλογή δεδομένων. Συγκεντρώθηκαν συνολικά 13.515 έγκυρες απαντήσεις.

Τα αποτελέσματα έδειξαν ότι οι συμμετέχοντες ηλικίας 55 ετών και άνω είχαν περισσότερες πιθανότητες να συμμετάσχουν σε υψηλότερα επίπεδα άσκησης κατά τη διάρκεια του lockdown. Ωστόσο, το lockdown ήταν επίσης υπεύθυνο για τη μείωση του αριθμού των ατόμων που ασκούνταν ενεργά.

Ως αποτέλεσμα, μελλοντική έρευνα μπορεί να διερευνήσει περισσότερες μορφές σωματικής δραστηριότητας. Επίσης, η έλλειψη κοινωνικής επιρροής μπορεί να σημαίνει ότι οι αλλαγές στην άσκηση που συμβαίνουν κατά τη διάρκεια του lockdown δεν είναι βιώσιμες.

ΑΣΚΗΣΕΙΣ. ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ. ΔΙΑΤΡΟΦΗ.

Όπου κι αν βρίσκεσαι ήρθε η στιγμή να έχεις τον προσωπικό γυμναστή μαζί σου! Η γυμναστική στο σπίτι πρέπει να γίνεται με ασφάλεια, ώστε να μη τραυματίσεις το σώμα σου.

Το Fitness Training Gym φέρνει το Online Personal μία ανάσα μακριά σου. Ο Χρήστος Κουντουριώτης (instagram: @chris_kud) επικεφαλής του Personal Training και η ομάδα του είναι έτοιμοι να σε βοηθήσουν ώστε ο στόχος σου να γίνει πραγματικότητα.

  • Διάλεξε προπονητική υπηρεσία: Functional Training, Cross Training, TRX, Pilates ή Yoga
  • Μέσω της τεχνολογίας Zoom, Skype, Viber, WhatsApp, Messenger, FaceTime είμαστε έτοιμοι να ξεκινήσουμε.

Συνδεθείτε στην παρέα μας! 

Bigger.Faster.Stronger

Fitness Training

ΕΠΙΛΟΓΗ

10 + 5 =

Αλλαξε το σωμα σου

Στόχος μας είναι η παροχή υψηλού επιπέδου υπηρεσιών.

Για εμάς η γυμναστική είναι τρόπος ζωής.

ΚΑΝΕ 1 FREE ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ

ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΑ FITNESSTRAINING - BEST GYMS
© Created by Spiral Mango - All Rights Reserved Fitnesstraining