Bigger.Faster.Stronger

Personal Training

ONLINE TRAINING ΠΡΟΣΦΟΡA

100%

TRAINING POWER

PERSONAL TRAINING.

Ανακαλύψτε τον τρόπο με τον οποίο το Personal Training στα γυμναστήρια FT βελτιώνουν την καθημερινή σας απόδοση, με τα ειδικευμένα προγράμματα και τους όμορφους χώρους μας. Το επόμενο βήμα είναι δικό σας.

ΚΑΝΕ ΤΟ ΑΔΥΝΑΤΟ ΔΥΝΑΤΟ.

Μπορείς και θα το κάνεις με τον σωστό personal trainer. Μαζί, μπορείτε να σπάσετε κάθε προσωπικό σας ρεκόρ, να κατεδαφίσετε κάθε “εμπόδιο” και να ξεπεράσετε τα συνηθισμένα. Σε κάθε βήμα, καθοδηγήστε από εκπαιδευτές που είναι γεμάτοι όρεξη και πάθος και τεχνικά σωστά καταρτισμένοι και πιστοποιημένοι στο αντικείμενο τους. Το πρόγραμμα μας. Τα αποτελέσματα σας.

Personal Training για ολους

Το personal training είναι ένας αποτελεσματικός και διασκεδαστικός τρόπος εκγύμνασης με την καθοδήγηση ενός προπονητή για την επίτευξη συγκεκριμένων στόχων στο σώμα των αθλουμένων. Η επιτυχία του βασίζεται στο συνδυασμό σύγχρονων ασκήσεων όπως Bosu, TRX, Cross Fit, Kettlebells, Medicine Balls, Pilates, κλπ., καθώς γυμνάζουν συγκεκριμένες μυϊκές ομάδες και με εναλλασσόμενο ρυθμό και ένταση, ανάλογα με την προπόνηση και τους στόχους των αθλουμένων. Ουσιαστικά είναι ένας έξυπνος και γρήγορος τρόπος για να πετύχετε το σώμα που πάντα θέλατε, είτε απώλεια βάρους, γράμμωση ή αύξηση μυϊκού όγκου, με τη διαρκή υποστήριξη ενός προπονητή, ενώ επηρεάζει θετικά την καθημερινή ευεξία, αυτοπεποίθηση και την υγεία μας.

THE SYSTEM

Το σύστημα FTS έχει σχεδιαστεί για να σας δώσει την απόλυτη προπονητική εμπειρία. Ανάλογα με τις ανάγκες, τις δυνατότητες και τους τραυματισμούς σας υπάρχει ένας συγκεκριμένος σχεδιασμός για να επιτύχετε τα μέγιστα αποτελέσματα που επιθυμείτε.

THE SCHOOLING

Οι προπονητές μας ολοκληρώνουν 100 ώρες εκπαίδευσης στο Fitness Training School. Στόχος μας η αυστηρή και σωστή εκπαίδευση σε παγκόσμιο επίπεδο. Για να έχετε από τους πιο ταλαντούχους και αφοσιωμένους εκπαιδευτές του κλάδου.

THE STUDY

Μέσω μελέτης υπήρξε επιβεβαίωση, ότι τρεις συνεδρίες την εβδομάδα για δώδεκα εβδομάδες έδωσαν στα μέλη του FT σημαντικές αυξήσεις στην άλυπη μάζα σώματος, τη μυϊκή δύναμη και την αερόβια απόδοση.

Personal Trainer.

Στο Fitness Training οι προσωπικοί γυμναστές έχουν εκπαιδευτεί από το Επίπεδο 1 έως 5, με βάση την εμπειρία και την εκπαίδευση που κατέχουν. Κάθε βαθμίδα περιλαμβάνει μερικούς από τους στόχους που θέτετε με τους πιο ταλαντούχους και αφοσιωμένους εκπαιδευτές στον κλάδο της γυμναστικής. Χρησιμοποιούμε τις μέγιστες δυνατότητες μας για να έχετε τα καλύτερα αποτελέσματα.

Ο γυμναστής

Γίνε δυνατότερος, γρηγορότερος, καλύτερος! Όποιοι κι αν είναι οι στόχοι σας, χρησιμοποιούμε τους κατάλληλους personal trainers που σας ταιριάζουν. Διότι, όταν συναντάτε το σωστό άτομο, τα αποτελέσματα είναι εκπληκτικά.

  Η  Άσκηση

  Οι στόχοι σας, το επίπεδο φυσικής κατάστασης, το χρονοδιάγραμμα και το ιατρικό ιστορικό είναι όλα μεγάλης σημασίας για εμάς. Η πρόοδος σας είναι συνυφασμένη με την πρόοδο του προπονητή σας σχετικά με τις τάσεις και την τεχνολογία. Σε όλη την εμπειρία σας, θα δείτε τον τρόπο που φέρνει αποτελέσματα. Επειδή τα αποτελέσματα είναι εδώ.

  Η προπόνηση

  Γι’αυτό μετά από μελέτες και εξειδίκευση έχουμε καταφέρει να δώσουμε χρώμα στα πρόγραμμα μας. Στόχος μας είναι το κάθε άτομο να έχει το δικό του εξατομικευμένο πρόγραμμα για να έχει τα μέγιστα αποτελέσματα.

  Προπονητικά Στάδια

  Κάθε προπονητικό πλάνο πρέπει να έχει μία αρχή και ένα τέλος. Ήρθε η στιγμή να βάλετε στόχους και εμείς είμαστε έτοιμοι να σας βοηθήσουμε για να τους πετύχετε.

  PREPARATION - Στάδιο 1

  Όλα βασίζονται στα αρχικά θεμέλια σας. Ο εκπαιδευτή σας θα σας βοηθήσει να ενισχύσετε την δύναμη, την ευελιξία και την καρδιακή αντοχή. Αναμένει βελτίωση στην συνολική ευεξία.

  PERSONALIZATION - Στάδιο 2

  Πηγαίνετε την προπόνηση σας στο επόμενο επίπεδο. Ο εκπαιδευτής σας θα εξειδικεύσει το πρόγραμμα του για την επίλυση προβλημάτων. Ο συντονισμός των ασκήσεων και η διάθεση σας θα βελτιωθούν.

  EVOLUTION - Στάδιο 3

  Ετοιμαστείτε για ένα εμπνευσμένο και εστιασμένο πρόγραμμα γυμναστικής. Οι προπονητές έχουν την εμπειρία με την βοήθεια ενός μεγάλου αριθμού ασκήσεων να ειδικευτούν σε τομείς όπως η απώλεια βάρους, οι τραυματισμοί σώματος, η εξειδίκευση αθλητών/ριών με βάση το άθλημα τους. Ετοιμαστείτε για την απόλυτη εμπειρία.

  BALANCE - Στάδιο 4

  Ο προπονητής σας διαθέτει εξειδίκευση στην διατροφή και την διαχείρηση της υγείας. Η προσαρμοσμένη διατροφική καθοδήγηση θα συμβάλει στα μέγιστα αποτελέσματα στην προπόνηση σας. Με άλλα λόγια: Θα απολαύσετε καλύτερα την ζωή σας.

  LIFESTYLE - Στάδιο 5

  Η ομάδα των εκπαιδευτών υπερέχει στην τέχνη διαχείρισης της υγείας. Οι προπονητές που έχουν αποκτήσει το πρόγραμμα FTS έχουν μάθει τα μυστικά του fitness. Αυτή η προσέγγιση της άσκησης χρησιμοποιεί ότι πιο καινούριο και πρωτοποριακό με βάση την τεχνολογία, ελέγχοντας με μετρήσεις την εξέλιξη σας.

  Συνδεθείτε στην παρέα μας! 

  Bigger.Faster.Stronger

  FITNESS TRAINING

  ΕΠΙΛΟΓΗ

  11 + 7 =

  Αλλαξε το σωμα σου

  Στόχος μας είναι η παροχή υψηλού επιπέδου υπηρεσιών.

  Για εμάς η γυμναστική είναι τρόπος ζωής.

  1 FREE ONLINE PERSONAL