Personal Training Studio

Personal Training Studio

Personal Training Studio

Personal Training Studio

Personal Training Studio

Personal Training Studio

Personal Training Studio

Τι είναι το personal training studio

Το FT δημιούργησε ένα personal training studio, στο οποίο ειδικεύεται σε προγράμματα προσωπικής εκγύμνασης είτε ατομικά είτε ομαδικά για αδυνάτισμα, σύσφιξη, μυική ενδυνάμωση, ευεξία τα οποία γίνονται από ειδικευμένους γυμναστές  σε ένα ευχάριστο και χαλαρωτικό περιβάλλον με διασκεδαστικό και αποτελεσματικό τρόπο. Αποτελεί την καλύτερη επιλογή για όλους όσους θέλουν να  αποκτήσουν το σώμα που ονειρεύονται.

Γιατί personal training studio και όχι γυμναστήριο

Το personal training studio είναι ο καλύτερος χώρος για γυμναστική στο οποίο θα φτιάξεις το σώμα που θες άμεσα, σίγουρα και διασκεδαστικά με τη βοήθεια και την καθοδήγηση των προπονητών ( personal trainers). Σε αντίθεση σε ένα γυμναστήριο, είναι απίθανο να καταφέρεις να ακολουθήσεις κάποιο πρόγραμμα, να πάρεις τις σωστές συμβουλές από ένα γυμναστή (αν σου αφιερώσει χρόνο) και γενικά να πετύχεις τους προπονητικούς στόχους σου. Αν δεν είσαι σίγουρος ποιο είναι το πρόγραμμα που πρέπει να ακολουθήσεις, (έτσι και αλλιώς πολλοί λίγοι πραγματικά ξέρουν) θα ξοδέψεις χρόνο και χρήμα ανούσια σε ένα γυμναστήριο χωρίς να δεις τα αποτελέσματα που θες. Στο personal training studio, θέτεις τους στόχους που έχεις για το σώμα που θες να φτιάξεις και o personal trainer θα φροντίσει σε συνεργασία μαζί σου, να τους πετύχεις, με την υπεύθυνη και αποτελεσματική καθοδήγηση του σε οποιαδήποτε γυμναστική και αν ακολουθήσεις.

Είναι πιο ακριβό το personal training studio από το γυμναστήριο;

Ενώ με μια πρώτη ματιά η απάντηση το πιο πιθανό είναι θετική, σε σχέση με την αποτελεσματικότητα των προγραμμάτων και την ποιότητα των υπηρεσιών τους στο τέλος είναι ξεκάθαρο ο,τι δεν συγκρίνονται για αυτά που προσφέρουν. Τα γυμναστήρια στοχεύουν στις πολλαπλές και συνεχιζόμενες εγγραφές με αποτέλεσμα να υπάρχει πολυκοσμία, να μην προσφέρεται σωστή προπονητική καθοδήγηση από τους γυμναστές, και τελικά να μην γυμνάζεστε σωστά. Μάλιστα έχει παρατηρηθεί ότι το μεγαλύτερο ποσοστό των εγγεγραμμένων αποτυγχάνουν να γυμνάζονται συστηματικά ενώ συνεχίζουν να έχουν συνδρομή! Στο personal training studio θα εγγραφείς σε ένα προπονητικό πρόγραμμα σε ολιγομελές group, στο οποίο με την καθοδήγηση του Personal trainer θα φτιάξεις το σώμα σου εγγυημένα και σε συγκεκριμένο χρονικό διάστημα. Σε κάθε περίπτωση θα αποτελέσει μια σίγουρη επένδυση των χρημάτων σου για τον εαυτό σου.

FT Studio Αχαρνές

FT Studio Μεταμόρφωση

ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΑ FITNESS TRAINING - BEST GYMS
© Created by Spiral Mango - All Rights Reserved Fitnesstraining