Όσο ισχυρότεροι είναι οι κοιλιακοί σας, τόσο πιο δυνατή θα νιώθετε και εσείς. Οι δυνατοί κοιλιακοί θα σας βοηθήσουν να σηκώνεστε πιο εύκολα, να λυγίζετε την μέση σας, ακόμη και όταν θέλετε να στρίψετε να πάρετε κάτι.. Επίσης στον συντονισμό, στην ισορροπία και σε όλες τις κινήσεις σας. Οι κοιλιακοί μύες βοηθούν ακόμη τη σπονδυλική σας στήλη, προσθέτοντας υποστήριξη και ενίσχυση της στάση σας. Για να δυναμώσετε με ήπιο και σωστό τρόπο αυτούς τους μυς του στομάχου, δοκιμάστε αυτές τις ασκήσεις της κοιλιάς: personal training κοιλιακοι

Βήμα 1:

Ξαπλώστε ανάσκελα. Λυγίστε τα πόδια σας και σηκώστε τα πόδια σας σε μια γωνία 90 μοιρών. Εκτείνετε τον κορμό  προς τα δάχτυλα των ποδιών σας και κρατήστε το πηγούνι σας επάνω.

Βήμα 2:

Αναπνεύστε σταθερά, οξυγονώστε τους μυς και βοηθήστε με τις αναπνοές την πιο σωστή άσκηση. Μετρήστε αντίστροφα 10 δευτερόλεπτα για την ολοκλήρωση μίας επανάληψης.

Βήμα 3:

Κρατήστε και πιέστε για 2 δευτερόλεπτα στο μέγιστο σημείο έντασης.

Βήμα 4:

Φέρτε το σώμα σας πίσω στην αρχική θέση, κρατώντας τις ωμοπλάτες σας κοντά με το έδαφος, τελειώνοντας την μέτρηση των 10 δευτερολέπτων.

Βήμα 5:

Επαναλάβετε τρεις φορές χωρίς ανάπαυση.

ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΑ FITNESSTRAINING - BEST GYMS
© Created by Spiral Mango - All Rights Reserved Fitnesstraining