Bigger.Faster.Stronger

ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΑ ΒΟΡΕΙΑ ΠΡΟΑΣΤΙΑ

Personal Training

Ένας αποτελεσματικός και διασκεδαστικός τρόπος εκγύμνασης με την καθοδήγηση ενός προπονητή για την επίτευξη συγκεκριμένων στόχων στο σώμα των αθλουμένων. ΔΕΣ ΕΔΩ ΓΙΑ PERSONAL TRAINING

Group Training

Αφού εξετάσαμε πολλά διαφορετικά προπονητικά πλάνα δημιουργήσαμε το Fitness Training System. Προπόνηση με Ιμάντες TRX, Crossfit, Spinning βορεια προαστια, Cardio και στοιχεία από pilates δημιουργούν ένα αρκετά εντυπωσιακό αποτέλεσμα. ΔΕΣ ΕΔΩ ΓΙΑ GROUP PERSONAL TRAINING

Pilates

Η μέθοδος πιλάτες αποδεδειγμένα έχει βοηθήσει πολύ κόσμο να ξεπεράσει μυοσκελετικά προβλήματα. Όλο και περισσότεροι άνθρωποι θέλουν να γνωρίσουν αυτό το είδος προπόνησης, αφού ακούγοντας τα θετικά σχόλια καταλαβαίνουν τα οφέλη που έχει. ΔΕΣ ΕΔΩ ΓΙΑ PILATES

Διατροφή.

Μια ολοκληρωμένη προσέγγιση στο θέμα της διατροφής, καθώς επικεντρώνεται στον παράγοντα άνθρωπο και στις ιδιομορφίες που τον χαρακτηρίζουν. Είναι σημαντικό να κάνεις υγιεινά γευματα κατα την διάρκεια της ημέρας σου. Γι’ αυτό τον λόγο το γυμναστήριο Λυκόβρυση έχει δώσει ιδιαίτερη βαρύτητα στο θέμα της διατροφής. ΔΕΣ ΕΔΩ ΓΙΑ ΔΙΑΤΡΟΦΗ

100%

TRAINING POWER

ΤΟ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟ.

Το Fitness Training προσπαθεί να διαμορφώνει εξαιρετικούς χώρους – γυμναστήρια. Μπορεί την συγκεκριμένη περίοδο να μην έχουμε ένα νέο gym στην περιοχή των βορείων προαστίων, όμως οι personal trainers μας είναι έτοιμοι να σας εξυπηρετήσουν για ότι χρειάζεστε. Εναλλακτικά μπορείτε να κάνετε προπόνηση στο FT Aigaleo, όπου ο χώρος μας είναι ειδικά διαμορφωμένος για προπονήσεις small group με πολλές διαφορετικές μεθόδους άσκησης. Μπορείτε να διαλέξετε ανάμεσα σε TRX βόρεια προάστια, CrossFit, Πιλάτες, Pilates Reformer, Kangoo Jumps και άλλες προπονήσεις που θα σας συναρπάσουν.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ.

Μετά από χρόνια εμπειρίας στον κλάδο της γυμναστικής έχουμε αντιληφθεί τις ανάγκες των ασκούμενων και είμαστε έτοιμοι να ανταπεξέλθουμε σε όλες τις προπονητικές σας ανάγκες.

Personal Training βορεια προαστια

Η προπόνηση 1-1 όσο περνάει ο καιρός όλο και περισσότερος κόσμος βλέπει τα θετικά στοιχεία που έχει η προπόνηση personal training. Η άσκηση με personal trainer βοηθάει τον ασκούμενο να πετύχει πολύ πιο γρήγορα τα αποτελέσματα που ζητάει, καθώς οι προπονήσεις γίνονται όλο και πιο στοχευμένες, πάντα με την καθοδήγηση του γυμναστή.

  Group Training

  Το Fitness Training έχοντας κατανοήσει της ανάγκες σου, σωματικά και ψυχικά έχει δημιουργήσει το FTS 50 -50 που είναι ένας συνδυασμός Personal Training σε ομάδες με ειδικά προγράμματα προπόνησης. 50% αερόβιο και 50% ομαδικό πρόγραμμα.

  Pilates βορεια προαστια

  Βοηθήσει στην οικοδόμηση ευελιξίας, μυϊκής δύναμης και αντοχής στα πόδια, τους κοιλιακούς, τα χέρια, τους γοφούς, και το πίσω μέρος της πλάτης. Δεν είναι τυχαίο που την μέθοδο πιλάτες την συνιστουν πολλοί γιατροί.

  Η Προπόνηση.

  Όλα μας τα προγράμματα γίνονται σε ολιγομελή group training όπου κοιτάζουμε το κάθε άτομο ξεχωριστά. Το κάθε σώμα έχει διαφορετικές ανάγκες και εμείς είμαστε εδώ για να αναλάβουμε τον κάθε ασκούμενο ξεχωριστά. Μπορεί το φύλλο (άνδρας, γυναίκα), η ηλικία και ο τύπος σώματος (αδύνατος, παχύς) να είναι κάποια βασικά χαρακτηριστικά, όμως εμείς κοιτάζουμε την άσκηση σε βάθος. Εξετάζουμε τα μυοσκελετικά προβλήματα, την ισορροπία, την μυική ατροφία/αδυναμία, τους χρόνιους πόνους και τις ειδικές περιπτώσεις (κακώσεις, κήλη μεσοσπονδύλιου δίσκου, αυχενικό ως ειδικές κ.α.) ώστε να δημιουργούμε ένα καλύτερο και πιο υγιες σώμα. 

  Σίγουρα οι γυμνασμένοι κοιλιακοί και οι καλλίγραμμοι γλουτοί είναι ωραίοι, αφού πασχίζει πολύς κόσμος να τους δημιουργήσει. Δεν υπάρχει μαγική συνταγή, καθώς θα την είχαμε όλοι σε ένα χαρτάκι, υπάρχει όμως η σωστή άσκηση και η καλή διατροφή που μπορούν να συμβάλλουν σε αυτή την προσπάθεια. Έτσι λοιπόν πιστεύουμε πως με τις προπονητικές μεθόδους οπως trx, pilates, γιογκα βορεια προαστια και πολλες ακόμα θα καταφέρουμς να σας βοηθήσουμε, ώστε να πετύχετε τους στόχους σας.

  Προπονητικά Στάδια

  Βρες τους προπονητικούς στόχους σου και ετοιμάζου να τους υλοποιήσεις με την ομάδα του fitness training. Η έμπειρη ομάδας μας είναι στην διάθεση σου για οποιαδήποτε απορία.

  ✔️Απώλεια σωματικού βάρους
  ✔️Ενεργοποίηση μεταβολισμού
  ✔️Μυϊκή ανάπτυξη
  ✔️Καύση λίπους
  ✔️Αντιμετώπιση πόνων σε αυχένα, μέση και γόνατα
  ✔️Σύσφιξη, Γράμμωση, Ενδυνάμωση
  ✔️Ένα εύρωστο, υγιές σώμα χωρίς πόνους και δυσλειτουργίες
  ✔️Καταπολέμηση πόνου
  ✔️Βελτίωση φυσική κατάσταση
  ✔️Βελτίωση ελαστικότητας

  Workout With Us.

  Γυμνάσου με την ομάδα μας ώστε να δεις πραγματικά αποτελέσματα από τις πρώτες εβδομάδες. Όσο περισσότερο κάνεις άσκηση μαζί μας θα δεις την σωματοδομή σου να αλλάζει προς το καλύτερο. Αδυνάτισμα, γράμμωση και καύση λίπους είναι τρία (3) στοιχεία που γνωρίζουμε πως αναζητάτε και είμαστε η σωστή ομάδα για να πετύχετε τους στόχους σας. Μαζί με όλα όσα μας ομορφαίνουν υπάρχουν και τα πράγματα που έχει ανάγκη το σώμα μας, καθώς όπως είπαμε παραπάνω όλα τα άτομα είναι διαφορετικά και η κάθε περίπτωση ξεχωριστή. Αυτή είναι η οπτική μας στην γυμναστική και χαρά μας είναι να μεγαλώσουμε την ομάδα μας μαζί σας.

  Δημιουργήστε το σώμα που πάντα θέλατε! Οι εξειδικευμένοι γυμναστες του Fitness Training είναι έτοιμοι να σας βοηθήσουν να πετύχετε τους στόχους σας.

  Συνδεθείτε στην παρέα μας! 

  Bigger.Faster.Stronger

  Fitness Training

  ΕΠΙΛΟΓΗ

  14 + 4 =

  Αλλαξε το σωμα σου

  Στόχος μας είναι η παροχή υψηλού επιπέδου υπηρεσιών.

  Για εμάς η γυμναστική είναι τρόπος ζωής.

  ΚΑΝΕ 1 FREE ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ

  ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΑ FITNESSTRAINING - BEST GYMS
  © Created by Spiral Mango - All Rights Reserved Fitnesstraining