Bigger.Faster.Stronger

ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΑ ΔΥΤΙΚΑ ΠΡΟΑΣΤΙΑ

Personal Training

Γυμνάσου με έμπειρους, καταρτησμένους γυμναστές, όπου θα σε βοηθήσουν να πετύχεις στους στόχους σου γρήγορα και άμεσα. ΔΕΣ ΕΔΩ ΓΙΑ PERSONAL TRAINING

Small Group Training

Γνωρίστε το Fitness Training System! Προπόνηση με ιμάντες TRX, Cross Training, Spinning δυτικα προαστια, Cardio ασκήσεις και πολλά στοιχεία από pilates δημιουργούν ένα αρκετά εκπληκτικό σύνολο ασκήσεων. ΔΕΣ ΕΔΩ ΓΙΑ GROUP PERSONAL TRAINING

Pilates REFORMER & MAT

Το πιλάτες αποδεδειγμένα έχει βοηθήσει πολύ κόσμο. Είτε ζητάτε mat pilates είτε σας αρέσει το reformer pilates είμαστε σε θέση να σας προσφέρουμε τις υπηρεσίες μας στο έπακρο. ΔΕΣ ΕΔΩ ΓΙΑ PILATES

Kangoo Jumps.

Κάποιοι το θεωρούν μόδα και άλλοι όχι. Εμείς πιστεύουμε πως το Kangoo Jumps ήρθε για να μείνει. Αρκεί να το δοκιμάσετε ώστε να αποκτήσετε μία ολοκληρωμένη άποψη. ΔΕΣ ΕΔΩ ΓΙΑ KANGOO JUMPS

100%

TRAINING POWER

ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟ ΑΙΓΑΛΕΩ.

Ένα από τα καλύτερα γυμναστήρια δυτικά προάστια βρίσκεται εδώ! Το Fitness Training δημιούργησε στην περιοχή του Αιγαλέου, έναν χώρο εκπληκτικό για όλους. Αν σας αρέσουν τα ολιγομελή προγράμματα γυμναστικής σε αυτό το μέρος μπορείτε να βρείτε από trx training έως pilates reformer.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΑΣΚΗΣΗΣ.

Όταν η εμπειρία μπορεί να συμβαδίζει με την εξέλιξη, τότε τα γυμναστηρία fitness training είναι έτοιμα σε κάθε γυμναστηριακή πρόκληση από ασκούμενους. Στον κλάδο της γυμναστικής έχουμε αντιληφθεί τις ανάγκες και είμαστε έτοιμοι να σας βοηθήσουμε να κάνετε το επόμενο γυμναστηριακό βήμα.

Personal Training δυτικα προαστια

Τέλος η μόδα, απο την στιγμή που ξεκινάει η ανάγκη να έχει ένας ασκούμενος τον προσωπικό του γυμναστή. Η προπόνση με personal trainer βοηθάει τον ασκούμενο να πετύχει πολύ πιο γρήγορα τα αποτελέσματα που ζητάει, καθώς οι προπονήσεις γίνονται όλο και πιο στοχευμένες, πάντα με την καθοδήγηση του γυμναστή.

  Group Training

  Έλα και γνώρισε το απόλυτο γυμναστηριακό τρόπο προπόνηση εδώ στα Fitness Training! Γυμνάσου γρήγορα, έξυπνα και μεθοδικά ώστε να πετύχεις τους στόχους σου. Στα γκρουπ μας θα βρεις οικονομικές προπονήσεις και ένα νέο σύστημα προπόνησης που το έχουμε ονομάσει FTS. Συνδυάζουμε ασκήσεις και τάσης προπόνησης με αρμονία, γνώση και αποτελεσματικότητα.

  Pilates δυτικα προαστια

  Ευελιξία, μυϊκή δύναμη και μυική αντοχή είναι μόνο κάποια απο τα πολλά ωφέλη που θα αποκτήσετε μόλις ξεκιήσετε πιλάτες. Δώστε στον ευατό σας αυτό το ξεχωριστό δώρο που θα σας βοηθήσει να ξεπεράσετε πολλά μυισκελετικά προβλήματα, ενώ ταυτόχρονα θα δώσετε ώθηση στο σώμα σας για να δυναμώσει και να γίνει πιο υγιές.

  Η Προπόνηση.

  Πιο αναλυτικά στο γυμναστήριο Αιγάλεω έχουμε παροχές για όλους! Η προπόνηση γίνεται ανα μία ώρα και μπορείτε να βρείτε TRX, Cross Traininig, Pilates Reformer και πολλά ακόμα στυλ γυμναστικής που θα σας κερδίσουν. Τα γυμναστήρια μας έχουν ξεκινήσει ως Personal Training χώροι, με αυτό τον τρόπο οι γυμναστές έχουν εξασκηθεί ώστε να δίνουν την απαραίτητη καθοδήγηση στους ασκούμενους. Η γυμναστική σε small groups ή 1-1 με πέρσοναλ τρέινερ εξαρτάται από τις ανάγκες του κάθε ατόμου. Εμείς στα Fitness Training gyms φέρνουμε τους πιο καταρτησμένους γυμναστές, ώστε η προπόνηση να γίνεται με σωστό και ευχάριστο τρόπο.

  Η προπονητικές μέθοδοι που χρησιμοποιούμε συνέχεια ανανεώνονται και εξελίσσονται, καθώς η γυμναστική για εμάς δεν είναι μονόπλευρη. Τα προγράμματα μας πρέπει να έχουν αρχή, μέση και τέλος, ενώ δεν σταματάμε να φέρνουμε ότι πιο νέο ή πρωτοποριακό θεωρούμε ότι θα βοθήσει να δημιουργήσετε το επιθυμητό αποτέλεσμα στο σώμα σας. Στα gym μας μπορείτε να ευχαρηστηθείτε προπόνηση πολλών διαφορετικών μεθόδων όπως mat pilates ή kangoo jumps όπου εξειδικευμένοι trainers είναι έτοιμοι να σας γυμνάσουν.

  Προπονητικά Στάδια

  Βρες τους προπονητικούς στόχους σου και ετοιμάζου να τους υλοποιήσεις με την ομάδα του fitness training. Η έμπειρη ομάδας μας είναι στην διάθεση σου για οποιαδήποτε απορία.

  ✔️Μείωση του σωματικού βάρους
  ✔️Ενεργοποίηση μεταβολισμού
  ✔️Μυϊκή ανάπτυξη - Ενδυνάμωση
  ✔️Γρήγορη καύση λίπους
  ✔️Σωστή αντιμετώπιση πόνων αυχένα, μέσης και γονάτων
  ✔️Σύσφιξη, Γράμμωση, Ενδυνάμωση
  ✔️Ένα εύρωστο, υγιές σώμα χωρίς πόνους και δυσλειτουργίες
  ✔️Αντιμετώπιση πόνου
  ✔️Αύξηση φυσική κατάστασης
  ✔️Βελτίωση ελαστικότητας

  Workout With Us.

  Κάνε προπόνηση μαζί μας ώστε να δεις πραγματικά αποτελέσματα από τις πρώτες κι όλας εβδομάδες. Ξεκινώντας άσκηση μαζί μας θα δεις την σωματοδομή σου να αλλάζει προς το καλύτερο. Σύσφιξη, αδυνάτισμα, γράμμωση και γρήγορη καύση λίπους είναι τέσσερα (4) βασικά στοιχεία που γνωρίζουμε πως αναζητάτε και είμαστε η κατάλληλη ομάδα για να πετύχετε τους στόχους σας. Μαζί με όλα όσα μας ομορφαίνουν υπάρχουν και τα πράγματα που έχει ανάγκη το σώμα μας, καθώς όπως είπαμε παραπάνω όλα τα άτομα είναι διαφορετικά και η κάθε περίπτωση ξεχωριστή. Αυτή είναι η οπτική μας στην γυμναστική και χαρά μας είναι να μεγαλώσουμε την ομάδα μας μαζί σας.

  Δημιουργήστε το σώμα που πάντα θέλατε! Οι εξειδικευμένοι προπονητές του FT είναι έτοιμοι να σας βοηθήσουν να πετύχετε τους στόχους σας.

  Συνδεθείτε στην παρέα μας! 

  Bigger.Faster.Stronger

  Fitness Training

  ΕΠΙΛΟΓΗ

  8 + 14 =

  Αλλαξε το σωμα σου

  Στόχος μας είναι η παροχή υψηλού επιπέδου υπηρεσιών.

  Για εμάς η γυμναστική είναι τρόπος ζωής.

  ΚΑΝΕ 1 FREE ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ

  ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΑ FITNESSTRAINING - BEST GYMS
  © Created by Spiral Mango - All Rights Reserved Fitnesstraining