Αχαρνές 6951925539 | Μεταμορφωση 6979893389

“FT Personal Trainers”

  • Πιστοποιημένοι Personal Trainers και απόφοιτοι του ΤΕΦΑΑ
  • Προσφέρουμε ειδικά σχεδιασμένα προγράμματα για μείωση ποσοστού λίπους, απώλεια βάρους, βελτίωση φυσικής κατάστασης
  • Σας προσφέρουν συμβουλές για υγιή διατροφή, οι οποίες θα βελτιώσουν τον τρόπο ζωής σας και θα σας βοηθήσουν να είστε υγιής και να αισθάνεστε ευεξία
  • Θα σας γυμνάσουν στη δουλειά, στο σπίτι, στο personal training studio μας ή οπουδήποτε εσείς επιλέξετε.
  • Σας βεβαιώνουμε ότι οι ασκήσεις σας είναι πιο ευχάριστες, κινησιολογικά ορθές και πάνω απ’ όλα αποτελεσματικές.

Personal Trainer Αθήνα

Personal Trainer ΧΡΗΣΤΟΣ

 

personal trainer

personal trainer

Γεννήθηκε στην Αθήνα και ασχολήθηκε από μικρή ηλικία με τον πρωταθλητισμό. Απόφοιτος Τ.Ε.Φ.Α.Α. Θεσ/νίκης με ειδικότητα Πυγμαχία. Personal Training με μεγάλη εμπειρία από Γυμναστήρια και Αθλητικούς χώρους. Έχει συνεργαστεί με πολλά Γυμναστηρια σε Αθήνα & Θεσσαλονίκη. Ξεκίνησε τις πολεμικές τέχνες σε ηλικία 9 ετών και έχει συμμετάσχει σε πολυάριθμους αγώνες Kung Fu, Tae Kwon Do και Πυγμαχίας. Από το 2006 είναι μέλος του παραδοσιακού Wing Chun Gung Fu όπου και διδάσκει κάτω από την εποπτεία των αρχηγών εκπαιδευτών Ελλάδας Masters Βαφειάδη Χρήστο & Τουζόζογλου Γεώργιο. Επίσης από το 2010 διδάσκει σε αθλητές Πυγμαχίας και παραδίδει ιδιαίτερα μαθήματα. Εξειδικεύεται στο Personal Training, Group Personal Training, Pilates, Yoga, Boot Camp, Πυγμαχία & Wing Chun.

Personal Trainer ΕΦΗ

personal trainer

Γεννήθηκε στην Αθήνα και ασχολήθηκε από μικρή ηλικία με τον πρωταθλητισμό. Απόφοιτη Τ.Ε.Φ.Α.Α. Αθηνών με ειδικότητα στην Προσαρμοσμένη Κινητική Αγωγή & στη Χιονοδρομία. Έχει συνεργαστεί με πολλά Γυμναστήρια της Αθήνας και έχει συμμετάσχει σε ποικίλες Αγωνιστικές Δραστηριότητες. Ξεκίνησε με την Χιονοδρομία σε ηλικία 12 ετών, όπου και διδάσκει σήμερα με ιδιαίτερα μαθήματα. Έχει συμμετάσχει σε πολυάριθμα σεμινάρια σχετικά με την Διατροφή & την Εκπαίδευση των ασκουμένων. Εκπαιδεύτρια Pilates, Yoga, Boot Camp, Personal Training & Group Personal Training.

Personal Trainer Θεσσαλονίκη

Personal Trainer ΜΑΚΗΣ

personal trainer

personal trainer

Γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη από όπου και Αποφοίτησε από το Τμήμα Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού (2006-2010) με ειδικότητα στις Δραστηριότητες Κλειστών Χώρων. Στη συνέχεια παρακολούθησε και Αποφοίτησε από την North Academy of Fitness. Εκπαιδευτής πολεμικών τεχνών, Pilates instructor, Personal Trainer, Taebo, Dance Aerobic & Zumba instructor. Έχει εκπαιδευτεί 6 χρόνια στο Wing Chun Kung Fu (2006-2012) έχοντας 2 ετή εμπειρία από Boxing και Capoeira. Επίσης έχει ασχοληθεί με Latin χορούς (cha cha, rumba κ.α.) καθώς και με Salsa (LA, Cuban style). Εργάζεται σε Γυμναστήρια και ως εκπαιδευτής σε Personal Training & Group Personal Training στη Θεσσαλονίκη.

Επικοινωνήστε μαζί μας

Τι πρέπει να κάνετε

Καλέστε μας ή να συμπληρώσετε τη φόρμα επικοινωνίας για να κλείσετε ένα ραντεβού για να σας ενημερώσουμε
Επικοινωνία
FT μεταμόρφωση

Personal Training Στη Μεταμόρφωση